Az Inter ugyebár megnyerte a bajnokságot, köszönik szépen, szotyizhatnak a hátralévő meccseken, Conte mester úgy cserélgeti a játékosokat, ahogy neki tetszik. A Sampdoria ellen látszott, hogy már lötyögnek kicsit, trükközgetnek, csinálják a játékot, ami a Samp ellen bejöhet, de egy erősebb csapat ellen visszaüthet. Az már a legalja, amikor egy edző meccs közben kapust cserél, szerintem az az ellenfél megalázása. Conte ezt is megcsinálta, hiszen Handanovic helyett Radut küldte be a félidőben. Nem lennék meglepve, ha ezt megint megtenné.

A Roma jelenlegi helyzetét ismerjük. Tele vannak sérülttel, legutóbb Samllingot (MU ellen) és Darboe-t is le kellett hoznia Paulo Fonseca edzőnek izomsérülés miatt. Több, mint 1 csapatnyi játékos van partvonalon kívül, ami szerintem valami nagy hibát mutat a csapatnál: vagy aluledzettek, és mindentől meghúzódnak vagy rossz a háttérmunka egészségügyi téren. Nem is baj, hogy Fonseca megy nyáron, csak ne Mourinho jöjjön helyette, mert Mou papa azért már nem az innovatív focijáról ismert.

Amit fontosnak tartok, hogy Fonseca az előző mérkőzésen, a Crotone ellen pihentette Dzekot, végig Mayoral vitte a támadásokat. Tehát az uruguayi úgy látszik, komolyan veszi a meccset. fontos is számukra, mert azért az ciki lenne, ha a Sassulo beelőzné őket a Konferencia Liga helyen. Tehát én úgy látom, a Roma menni fog előre. A góljuk nálam épp ezért biztos. Ha a totálisan leeresztett Sampdoria képes volt gólt lőni a Meazzában, akkor a felpörgött Roma a pihent Dzekoval elöl is képes lesz erre az Inter tartalék kapusának. A másik oldalról nézve azért Lopez kapus sérülése miatt a Roma védelme alapjáraton is kevesebb most, és láttuk, hogy MU milyen könnyedén ment át rajtuk. Lukaku nem játszott a Samp ellen, ha ő ott lenne, akkor tuti a góljuk, de nélkülük is illene legalább egy gólt berúgni. Tehát a mindkét csapat lő gólt szerintem nagyon jó kis választás a meccsre.

Inter - Roma: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp