Rögtön az első fordulóra jutott nekünk egy rangadó, az Arsenal fogadja a tavalyi bajnok Manchester City csapatát. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom Guardiola csapata idén is a legesélyesebb az első helyre, míg az Arsenal legjobb esetben egy harmadik vagy negyedik helyre érhet oda.

Véget ért a Wenger korszak az Arsenalnál, helyére Unai Emery érkezett. A spanyol szakember megfordult már a Valenciánál, Sevillánál és PSG-nél is. Mindegyik állomásán bőven pozitív mutatókkal zárt. Erősítésekre beáldoztak egy szűk 80 millát, érkezett Lucas Torreira, Bernd Leno, Sokratis, Stephan Lichtsteiner és Mattéo Guendouzi. Véleményem szerint okos igazolások ezek Emery részéről.

A Man. City tavaly átlépte a 100 pontos álomhatárt, könnyedén verte végig a ligát. Nem is nagyon pazaroltak pénzt átigazolásokra, mindössze Riyad Mahrez érkezett a Leicestertől, hogy az amúgy is brutális támadósor még egy kicsivel félelmetesebb legyen. Guardiola csapata első ránézésre megállíthatatlannak látszik, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lehet majd az együttes aki a leginkább megnehezíti a dolgukat az idei kiírásban.

Az Arsenalnál a Lacazette - Aubameyang páros bármikor képes mérkőzéseket eldönteni, nagyon gólérzékeny játékosok. Őket Özil, Mkhitaryan és Aaron Ramsey tömheti a jobbnál jobb labdákkal. Véleményem szerint ma egy kiváló minőségű rangadót fogunk látni, ahol a gólok szép számmal jönnek majd. A gólváltás nálam megkérdőjelezhetetlen, így nem is lehet más a tippem. Tipp: 2-3

: tipp