A Törökország-Wales meccs valami olyasmi kellene legyen, amit midkét csapat meg szeretne, sőt meg AKAR nyerni. Ha akarat lesz, talán gól is lesz, akár már a félidőben. Mert mi tagadás, abban bízom, hogy mint jobb pornófilmben a szereplők, ezek is jól egymásnak esnek. Ahogy ott, itt is akciókat várok.

Törökország a nyitómeccsen az olaszok ellen sokat nem mutatott, egy nagyon sima pofonba szaladt bele, és lett így 01 pontja -3-as gólkülönbsége. Nem egy jó kezdés, itt lenne az ideje pontokat gyűjteni, a gólkülönbséget kozmetikázni. A törökök számára amúgy a remi sem tragédia, de mégis úgy vélem, azért nagy butaság lenne mindent a Svájc elleni meccsre hagyni.

Wales meccsének az első felét láttam, azt is úgy-ahogy, de sokat Bale-ék nem mutattak. Én úgy vélem, hogy a kezdeményezés jogát át fogja adni Wales, és a gyors embereik révén kontrákban bíznak. Abban viszont bízhatnak, Bale és James lendületből bármelyik törökök veri. Moore erőszakos támadó, Ramsey meg tapasztalt spíler ott középen, jókor jó döntést tud hozni. Én azt hiszem, a pontrúgásaiban is mindkét együttes nagyon bízik. Szögleteknél, indirekt szabadrúgásoknál mindkét oldalon megvannak a jól fejelő védők, akik képesek bólintani, vagy a walesieknél Bale, a törököknél Yilmaz is jól fejel a támadók közül. De állítottból, direkt módon is lehet gólt szerezni, Calhanoglu és Bale is képes egyből a kapuba tekerni, vagy akár úgy kapura küldeni, hogy a kapus csak ütni tudja, és a kipattanót lehet bepofozni.

Én abban bízom, hogy mindkét együttes meg szeretné nyerni a meccset, és akkor már az elejétől korrekt meccset látunk.

Törökország - Wales: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp