Ha nem lesz igazam se bánkódok de nekem ez nagyon jó tippnek tűnik a különböző hendikepes fogadások mellett. Egy valamibe vagyok biztos (ismétlem ne legyen igazam) az pedig az hogy itt megégünk, persze a Franciák ellen is ugyanezt mondtam....

A német csapat játéka eddig mindkét meccsén príma volt, nekem tetszett. Franciaország ellen is remekül játszottak, nagyon sok támadást vezettek viszont a szerencse nem állt melléjük a befejezéseknél és csupán egy dolog hiányzott a játékukból az pedig a gól ami nem teljesen igaz hiszen Hummels betalált viszont öngólja nem elégítette ki a német drukkereket. A meccs vége felé volt néhány helyzetük Mbappe vezérletével a galloknak a mindent egy lapra feltevő német csapat ellen de ezt leszámítva hátul is elég jól működtek. A portugálok ellen viszont igazán beindult a henger. Négy gólt vertek CRéknek hátrányból felállva ami brutál főleg hogy ez 6-7 is lehetett volna. Sajnos egyre jobb játékot nyújtanak és mivel csak három pontjuk van nem vehetik félvállról a meccset ami nekünk nem jó hír. Több játékosuk sérüléssel bajlódik, Müller például biztosan nem vállalja a játékot továbbá Gündogan és Hummels játéka is kérdéses de ennek ellenére Havertz vezérletével szerintem lesöpörnek minket. Azt a válogatottat akik már eddig is erőn felül teljesítettek és most a 60 ezer magyar szurkolását mellőzni kényszerülve, megfáradva a két meccstől és utazástól német földön kéne csodát tenni. Szerintem ez ma elmarad.

Eddig bravúros mód megúsztuk kapott gól nélkül az első félidőket, most korai német gólt jósolok amit a második félidőben újabbak követhetnek. A magyar csapattól gólt nem várok, főleg ha Szalai visszatér a kezdőbe.

Tipp: 4-0

Németország - Magyarország: A Németország nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp