Az utolsó negyeddöntő, én pedig bár nem nagyon akartam rá tippelni, főleg nem előzetest írni, azért csak megteszem. Egyrészt azért, mert van időm, hisz megint zuhog az eső, másrészt meg van egy megérzésem, amit a statisztikai adatok is eléggé alátámasztanak.

Szóval Ukrajna. Végigsöpört az egész csapaton a Covid, persze nem most, hanem úgy valamikor, talán ez is hozzájárul, hogy a srácok a teljesítőképességük határán vannak. Simán erőnléti problémák vannak, ráhúztak egy extra 30 percet a svédek ellen, szóval szerintem ők nem nagyon fognak belemenni egy adok-kapokba, egy lüktető meccsbe, nekik egy céljuk lesz, csalni a focit. Ha netán Sterlingék gólt rúgnak, az sem baj, majd az utolsó 5-10 percben talán kockáztatnak. Talán, mert az sem biztos, Belgium is kegyetlenül tili-tolizott az utolsó percekben, ahellyett, hogy felbikázta volna, de ha egy csapatnak ennyi esze van, essen is ki!

Ukrajna bekkelni fog. Ukrajna nem lő gólt, mert nincs olyan embere elöl, aki gyors. Yarmolenko...Ha-ha. Ismerik egyébként is.

Meg nézzük meg Anglia utolsó 20 meccsét. Hát nem épp over-parádé, a 20 meccsből kettő volt mindössze, ahol gólt kapott, ott is max 1-et. De ha lő is, nem sokat. Mivel nem kap, így nem is kell erőltetni, 1-2 gól elég a győzelemhez. Mivel Ukrajna hátrányban sem nyílna ki, Maguire-ék tologatnák hátul a bogyót az időt csalván. Mivel Ukrajna defenzív lesz, így Sterling előtt terület nem lesz. Egy kósza megpattanó löket, egy szöglet utáni fejes, valami ilyesmi dönt, de hogy ezek overeznek, nálam kizárt. Ráadásul Anglia most Rómában játszik, kisebb játéktér, kevésbé komfortos környezet, én azt mondom, under 3,5, azért 4 gólért rengeteget kell/kéne melózni. Anglia hat meccs óta gólt sem kapott, közben meg alig lőtt, szóval nagyjából minden az under mellett szól, ráadásul ugye az angol csapat sem lehet annyira fitt, azért a PL nem sétagalopp, BL, FA Ligakupa, válogatott meccsek... Ááá, 0-1 vagy 0-0

Ukrajna - Anglia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp