A Paks újabb felkészülési mérkőzést játszik, amit szerintem jó eséllyel meg lehet lovagolni. Tudjuk jól, hogy Bognár Gyuri milyen támadófelfogású csapatot épített Tolnában, láttuk a tavalyi szezont. Kíváncsi voltam, mi fog megvalósulni ebből az új évadban. Eddig két felkészülési mérkőzést játszottak: a III. Kerületet 7-2-re verték, aztán pedig a másodosztály egyik legstabilabb csapatát, a Pécset 5-2-re. Gyuri bá a legutóbbi meccsen kétfelé osztotta a keretet. Szinte full sorcserét hajtott végre a félidőben. Szerintem most is ez várható, aminek egyik érve a nagy meleg, a másik, hogy mindenkit látni akar. Hahn Jani a hétvégén még nem lépett pályára, de már a kerettel volt akkor is. Most már ő is játszani fog! A Pécs ellen az első félidő 2-0 volt, akkor jobban egyben volt a csapat még úgy is, hogy büntetőt hibáztak a paksiak, majd a második játékrészben megjött a szokásos adok-kapok is, büntetőkkel, végig pörgéssel.

Az a kérdés a szememben, hogy változás várható-e a Budaörs ellen?! Szerintem nem. Eddig egy felkészülésit játszottak Márkus Tiborék, és 4-1-re kaptak ki a Budapesti Honvédtól. Márkusról azt kell tudni, hogy ő Bognár Gyuri jobbkeze volt korábban Budaörsön, tehát ugyanazt a játékfelfogást képviseli, mint mestere. Tehát szeretnek támadni, és őrült meccseket tolni.

Nem tudok elképzelni mást, mint rengeteg gólt. Ha a Honvéd négyet lőtt a Budaörsnek, arra képes lesz a Paks is, így nálam megint csak a 4-5 gól elvárás a meccstől. 17:00 órakor kezdődik a meccs, addigra kicsit enyhül a hőség is, szóval adott egy kellemes délután a felkészüléshez és a sok gólhoz!

Paksi SE - Budaörsi SC: Gólok száma - Felett/alatt tipp