A Crystal Palace és a Liverpool is egy sikeres felkészülést tudhat maga mögött, szép győzelmeket és jó játékot mutattak. Ugyan a hazaiak közel sem olyan szintű csapatok ellen készültek fel, mint a Liverpool, de azért mindenféleképpen jól mutat az a sok győzelem a csapat neve mellett.

A Crystal Palace évek óta stabil tagja a Premier Leaguenek, amiben voltak jó és rossz pillanatok is. Amikor elkapják a fonalat, akkor sorban szállítsák a nagyobbnál nagyobb győzelmeket, viszont van olyan is, amikor kénytelenek akár pontot is szerezni.

A Liverpool a tavalyi elvesztett Bajnokok Ligája döntő után tovább erősített, sok minőségi játékost hoztak. Véleményem szerint nagyon jó igazolásokat csináltak, és mindenféleképp a Manchester City első számú kihivójáról beszélünk esetükben. Első meccsen 4-0-ra ütötték ki a West Ham-et, ami azért elég impozáns eredmény.

A Crystal Palace az első félidőben még akár partiban is lehet a Liverpoolal, de a második félidőt Firminhoék mindig jobban megnyomják. A második félidőben kiszakadhat a gólzsák.

: tipp