Nem kellene túl nagy csodának történnie ahhoz, hogy egy 10 nyertig menő meccsen két ilyen játékostól legalább 10 maximumot láthassunk.

Köztudott ugyanis, hogy Michael Smith az egyik, ha nem a legjobb 180 dobáló játékos. Benne van ugyan a rizikó, hogy néha beakad és akkor aztán nem nagyon jönnek a maxok, viszont ha ráérez a dobásra Michael, egymaga megdobhatja ezt a 10-es határt. Hosszabb meccseken azért a hullámvölgyek és hullámhegyek gyakran váltják egymást, talán kevesebb az esély arra, hogy Smith nagyon ne találja meg a ritmusát. Főleg azért várható egy jó meccs, mert mindketten gyorsan dobnak, amivel a másiknak is kedvezni fognak, ugyanis a saját ütemében dobálhat majd mindkét angol.

Searle megmutatta az elmúlt 1-2 évben, hogy számolni kell vele, gyakorlatilag minden tornán eljuthat a legjobb 4-8 játékos közé. 32 grammos nyilaival bombázza a táblát és ő is nagyon szépen tudja a maximumokat termelni, ha minden körülmény megfelelő.

Mivel egy szoros meccsre számítok, ahol legalább 16-17 leg lesz, így úgymond elvárható, hogy másfél legenként dobjanak azért egy maximumot. Mivel mindkét játékos nagyon hasonló gyorsasággal játszik, ideális meccs lesz ez arra, hogy kihozzák magukból a legjobb énjüket. Ha pedig ez így lesz, egyik oldalon sem maradnak el majd a maximumok és egy remek meccsen nagyon sok 180-nak örülhetnek majd a visszatérő angol szurkolók. Maximumokra fogadni mindig lutri ugyan, de valamiért jobbnak látom itt most ezt, mint az overre fogadást közel azonos oddson.

Smith, Michael - Searle, Ryan: 180-asok száma - Felett/alatt tipp