Kezd egész jó bajnokság lenni fogadás szempontjából a bhutáni liga. A Bhutáni Premier Leagueben néha csak úgy repkednek a tizengólos mérkőzések is, simán előfordulhat itt is egy hasonló.

Nem egyszer fordult elő, hogy ránéztem az eredményekre vagy az élő eseményekre és azt láttam, hogy félidő sok null, majd a másodikban még hozzátettek a gólmennyiséghez és több, mint tíz gól lett a vége. A két együttes között ugyan nincs ennyi gól, de egy 6-0 simán elképzelhető. Főleg annak tudatában, hogy a hazaiak fossák a gólokat idén és fantasztikus formában vannak.

A hazai Thimphu City nyolc mérkőzése veretlen a bajnokságban, sőt mi több, egy döntetlen mellett hét győzelemmel állnak. Nyert már 6-2-re, 7-1-re, 10-0-ra és 15-0-ra is. Vezetik a bajnokságot ugyan, de a Paroval egyetemben 22-22 ponttal állnak és csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően állnak ott, ahol. A Thimphu 48-7-es, a Paro 29-3-as gólarányt tudhat magáénak. Az a +41 igen sokat elmond a bajnokságról.

Nagyon kilógnak felfelé, viszont ez a szorzó csalóka nagyon. Kevés döntetlen van a bajnokságban, eddig kettő volt csak. Egymás elleni találkozóikon eddig négyszer játszottak 1-1-es döntetlent 2017 óta, két Ugyen győzelem mellett mindössze egy Thimphu siker. Egymás ellen játszották mar nyolc, hat, illetve többször öt gólos találkozót is.

A vendég Ugyen együttese eddig nyolc mérkőzésen 8-12-es gólarányt tudott összekaparni, ezert érdekes lehet ez a hat gól. A legkevesebb gól az ő mérkőzédein van, viszont annyira egyben vannak a hazaiak, hogy ez simán lehet 6-0.

Ha kijön a lépés a Thimphu együttesének, akkor igazán kiütéses győzelmeket is tudnak aratni, a harmadik helyezettnek például rúgtak legutóbb hatot. Ennek fényében, illetve afféle bosszúvágyból is lehet hat gól a találkozón, de minek a hazai együttesen múlik, hogy mennyit akar középakolni.

Thimphu City - Ugyen Academy FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp