A Norvég Kupa 1.fordulója fogadói szempontból igazi paradicsom. Bekapcsolódnak a küzdelmekbe az első osztály együttesei is, ideértve a bajnokot és a nemzetközi kupaindulókat is, így pedig igazán gólgazdag találkozók is előfordulnak.

Az előző, tavalyi kupaszezon kimaradt Norvégia életében, így egy év kihagyás után térnek vissza a kisebb csapatok a látószögünkbe. Évek óta követem a Norvég Kupa elejét, és azt kell hogy írjam, igazi aranybánya, ha az ember talál olyan fogadóirodát, ahol élőben adják a mérkőzést. Szinte kivétel nélkül 6-7-8, de nem ritka a 9-0-ás eredmény sem. Alaposan kitömik a kicsiket minden évben, és tényleg örülhetünk, ha tudunk rá fogadni valahol.

A fogadóirodák is tudják, hogy ezeken a találkozókon rengeteg gól van, mert elég sok esetben nem is lehet a gólokra fogadni a mérkőzés előtt. Maximum a szokásos 2.5 gól felettre 1.0x-ért.

Azt gondolom, hogy azok közül a kupamérkőzések közül, aminél lehet gólszámra fogadni ez tűnik az egyik legígéretesebbnek. 2019-es eredményt nem találtam, de 2018-ban és 2017-ben is úgy startoltak a vendégek, hogy legalább hat gól volt a mérkőzésen.

A két együttes korábban még nem találkozott egymással, lévén, hogy a hazaiak a negyed, míg a vendégek a másodosztályban vannak jelenleg. Kupamérkőzésből is ez lesz az első, felkészülési mérkőzést sem játszottak még egymás ellen.

Nem írom, hogy ezen a találkozón is hét vagy nyolc gól lesz, de az öt gól meglehet. Ehhez az kell, hogy komolyan vegyék a vendégek a mérkőzést és akkor bízok abban, hogy gyorsan gólt, gólokat szereznek.

Express - Start: Gólok száma - Felett/alatt tipp