A két csapat meccsein aligha lehetett eddig unatkozni hiszen zsákszámra termelték a gólokat őszinte focit játszva. Lezárul a csoportkör és mivel azonos pontszámnál a gólkülönbség a döntő tényező így Hollandia és Brazília között vélhetően ez dönthet miután 7-7 ponttal fognak zárni. Hollandia van ebből a szempontból kedvezőbb helyzetben hiszen történelmi sikerrel nyitották az első fordulóban. Hat játékosuk is gólt szerzett azon a meccsen, az Arsenal támadója Miedema pedig négy gólig meg sem állt. Ezzel 10-3 ra győztek amely győzelem bekerült a történelem könyvekbe és megadta az alaphangot a tornának. Ezt követően a nagy rivális brazilok ellen is sikerült három gólt szerezniük, viszont ismét nem voltak a legstabilabbak hátul így csak egy remire futotta ennyi lőtt góllal is (3:3). Így csupán kettő góllal jobbak mint a dél amerikai csapat, akik vélhetően kőkeményen lezúzzák majd Zamibát, így ha a csoportelsőség cél akkor Hollandia sem lazsálhat. Kína nem túl acélos ellenfél így nem kell a narancsosoknak rettegni ettől a 90 perctől.

Kína öt gólos vereséggel nyitott Martaék ellen (0:5), majd Zambia ellen Wang Shuang vezérletével és mesterhármasával 23 perc alatt letudták a meccs érdemi részét, vagyis csak ezt gondolták hiszen Zambia elképesztő feltámadást mutatott és végül Kínának kellett döntetlenre menteni a hajrában a mérkőzést (4:4). Ezzel a továbbjutás nagyon messze került, hiszen bár a csoport harmadikokból is kettő továbbjut, a többi csoport ebben a tekintetben előnyösebb helyzetben van.

Egy szó mint száz Hollandia szerintem ma sem fog visszavenni a tempóból, egymaga meglőheti ezt a 4-5 gólt ami szükséges de Kínától is várok egy szépítő találatot minimum.

Tipp: 5-1

Hollandia (n) - Kína (n): Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp