Szokás szerint sűrű a program a kolozsvári címvédőnek, hiszen nem elég a bajnokságban helytállni, még talpon vannak a BL selejtezőben is, és hajszolják a csoportkörért járó vaskos millió eurókat. Sorsolásukra eddig nem lehet panasz, és bár kellett az első körben, hogy az Uefa idénre eltörölje az idegenben lőtt gól szabályát, most úgy állnak, ha sikerülne továbbjutni a svájci Young Boys ellen, akkor a Fradi ellen játszanák a BL Play off-ot.

Bajnokságban eddig lement három meccs alatt minimális különbségekkel sikerült meccseket behúzniuk, és ezzel egyedüliként százszálakosak három fordulót követően. Most kell okosan rotálni a csapatot, hiszen tekintve, hogy a román bajnokságban play-off rendszer alapján működik, így tavasszal kell bajnokságot nyerni, tekintve, hogy az alapszakasz után feleződnek a pontok. Most minden bizonnyal az egész stáb fejben, és felkészülésben a jövő keddi svájci visszavágóra készül, román-magyar mondhatni "kiscsapatoknak" egy-egy BL csoportkör akkora bevétel injekciót tud hozzátenni az éves büdzséhez, amellyek két-három évig is akár hatalmas előnyt élvezhetnek az országbeli közvetlen riválisokkal szemben.

Mioveni csapata előző fordulóban hatalmas meglepetésre megverte idegenben a Sepsi OSK-t, de úgy gondolom, egy békes döntetlennel a CFR ellen nagyon elégedettek lennének. Ha belemennek egy adok-kapokba, ahogy tette azt a másik frissen feljutó krajovai csapat a CFR ellen, abból minden bizonnyal a tapasztaltabb, jobb nevekből álló együttes jönne jobban ki.

Egy alkalmazkodó kis csapat, és egy takaréklángon égő, BL-re koncentráló nagy csapat meccsén egy békés, kevés gólos mérkőzésre számítok.

Mioveni - CFR Cluj: Gólok száma - Felett/alatt tipp