Mivel csak egy barátságos meccsről van szó, ezért a tétekkel óvatosan bánnék, de ebben a tippben szerintem bőven lehet ráció.

Tippem alapját a múltheti Bologna elleni 2x60 perces felkészüli mérkőzések adják, ahol Klopp a két 60 perces mérkőzésre két teljesen különböző csapattal állt fel, ugyanez a forgatókönyv következhet be a ma esti Osasuna elleni összecsapáson is.

Bologna elleni első meccs kezdő 11: Kelleher - AlexArnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Keita, Milner, Elliot - Mane, Salah, Jota.

Klopp a tegnap esti Athletic Bilbao elleni mérkőzésre, ami már rendes játékidővel ment végbe, ugyanezt a kezdőt állította össze, egyedül a kapusposzton történt változás, ott Allison váltotta Kellehert, ami egy elég nagy upgrade volt a tegnapi mérkőzésre.

Bologna elleni második meccs kezdő 11: Allison - NecoWilliams, Konate, Gomez, Tsimikas - Fabinho, Curtis Jones, Shaqiri - Minamino, Oxlade, Firmino.

Kapus poszton a cserét már említettem, a kezdő többi része minden bizonnyal ugyanez marad, hiszen a tegnapi mérkőzésen egyik játékos sem volt nevezve még a keretbe sem, hogy ma kapják meg a rájuk váró 90 percet.

Látva a két kezdőt kialakulni látszik az A és B keret, a két nem rég visszatért brazil minden bizonnyal követni fogja Allison példáját és egy kis idő után ők is a kezdő 11-ben találják magukat. Érződik tehát a minőségbeli különbség az A csapat irányába, és eléggé akadozik még a Klopp gépezete, ezt bizonyítja a tegnapi Bilbao elleni 1-1 is, ami akár lehetett volna 4-1 a Pool javára, de ugyanakkor a Bilbao javára is, ha a kimaradt helyzetek minőségét nézzük.

Jó felkészülést tudhat magáénak az Osasuna, 6 felkészülési meccséből mind a hatot megnyerték. Ezek tudatában izgatottan várhatja az a 40 ezer szurkoló a mérkőzést, akik a helyszínről nézhetik a találkozót. Utolsó liverpooli felkészülési meccs következik, felforgatott keret, szinte teltház, egy gólgazdag, de ugyanakkor döntetlen közeli eredményt várok, ahol nem hinném, hogy a Pool nagyon felülkerekedni az Osasuna felett.

Liverpool - Osasuna: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp