Ha az ember ránéz a párosításra, és nincs annyira képben a csapatok jelenével, egyből kiveszi a 200 Ft-os 10-es kötesbe a Lyon-győzelmét. Igen ám, de ha a csapatok nevét nem nézzük, csak pusztán a teljesítményt, akkor itt teljesen fals képet kapunk.

A Lyon romokban van. Ez egy sz@rq-pac, és akkor nagyon finom voltam. Eleve amit Bosz elképzelt, arra a játékosok képtelenek. Fejben is nullák, mentálisan még nagyobb nullák. Az igazi tragédia a védekezés, már a felkészülési meccsek is jelezték, hogy azzal baj lesz, de akkor még gondolhattuk úgy, hogy egy barátságos meccsen belefér. Viszont az első két bajnoki is megmutatta, hogy a védelem, echte a védekezés nulla. Nincs. Vasárnap az Angers úgy nyert 3-0-ra, hogy akár 6-1 is lehetett volna. Az Angers kedvére kontrázhatott, Cho-t nem bírták tartani, piros lapot is kiharcolt a színes bőrű szélső (elsőre talán neve alapján koreainak hinnénk).

Marcelo egy gyönyörű öngólt is gurított, romokban van az a csapat. Simán lehet, hogy Aouar is eligazol, mire e meccs kezdődik. Aki látta az Angers- Lyont, az tudja, hogy miről próbáltam írni, tényleg úgy szívatta az Angers a Lyont, mintha 2-3 osztály különbség lett volna a csapatok között. Ugyanakkor elöl Toko Ekambiéknak megvoltak a helyzetek, na nem sok, de azért lőhettek volna gólt. Otthon eleve hajtani kell majd a gólt, még jobban kinyílik a Lyon, így pedig a Clermont kopírozhatja az Angerst. A Clermontnak is megvannak a gyors, színes bőrű támadói, szélsői, így simán guríthatják majd a gólokat, egyiket a másik után. Az újonc ráadásul villámrajtot vett, az Angers mögött a 2. a tabellán két meccsből kettőt megnyert. Önbizalom az egekben, lendület még megvan, én simán látom magam előtt, ahogy a Lyon megint meg lesz farkalva, mert ez a társaság most maximum a nevében, a múltjában erős, de a jelenlegi játék, na az igazi katasztrófa, és értem ez alatt a védekezést.

Gondolkodtam, hogy a Clermont +1,5 gól opciót vegyem ki, vagy ezt, hisz kb. azonos szorzó, de ezen tipp mellett döntöttem, hisz a Lyon védekezése pocsék, de azért a Slimani-Ekambi-Dembélé trió alapvetően magában hordozza a gólt.

A Lyon a Brest és az Angers ellen is kapott gólt már félidőig, és látva a produkciót, a Clermont-gól is sanszos.

Lyon - Clermont: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp