Négy-négy-három. Ez nem valami felállás-féle, ezek a gólok, melyek ebben a szezonban Paks-meccsen a második félidőben születtek. Volt dugó bőven, ez az együttes nem a védekezésre összpontosít, sokkal inkább játszik nyílt, őszinte focit, amiben benne vannak a gólok elöl és hátul egyaránt. A Paks játszott is mindent ebben az idényben, és ez így lesz még sokáig, mert a játék nézhető, a játék szerethető, és mivel nagyon egységes, egy irányba húzó társaság, így kiesési gondok sem lesznek. Azért ezt a minőségi támadó játékot minőségi játékosokkal játssza a Paks, Bognár mester meg annyit tesz hozzá, hogy nem vesz el belőle semmit. Csak leül a padra, aztán élvezi a csapata játékát. Még amikor a Budaörs edzője volt, mondta, hogy ha már ott van és kénytelen nézni a játékot, akkor szeretné élvezni. A Budaörs is szemnek kellemes focit játszott.

A másik oldalon is meg kell említeni az edzőt, Horváth Ferenc is megkerülhetetlen figura. amilyen jó játékos volt, annyira pocsék edző. Igazi métely a magyar futball testén, és számomra fura, hogy bárhonnan rúgják ki, mindig lesz csapat, aki vele képzeli el a jövőt. A Honvédnál meg lassan hagyomány a rossz start, idén is tartják magukat a hagyományhoz a piros-feketék. Pedig bika egy keret az, nevek alapján ennek a csapatnak ott kéne csiklandozni a Fehérvárt, és harcolni a dobogóért. Ebből látszik, hogy Horváth Feri mekkora edző...

Látom én, hogy az előző idényben milyen gólszegény meccseket játszottak, de mégis az a tippem, hogy a Paks hozza a formáját, és itt adok-kapok lesz. Az első félidőben felpiszkálják egymást, aztán a másodikban jönnek a gólok. Paks-meccseken nem lenne újdonság.

Budapest Honvéd FC - Paksi SE: Gólok száma - 2. félidőben - Felett/alatt tipp