A Norwich City nincs valami nagy formában. Erre nem magamtól jöttem rá, tegnap néztem valami Premiershipes magazinműsort a spíleren, aztán ott volt egy táblázat hogy a Norwich City milyen pocsék Premiershipes szériát fut. Valóban nem akármi, utolsó 12 meccsén 12 vereség, egy lőtt gól. Az valami kegyetlen széria, már a 12 zakó önmagában arcpirító, de az, hogy ezen a 12 meccsen egyszer rezdült az ellenfél kapujának hálója, és akkor sem ért semmit, na az a gáz.

Ebben az idényben ráadásul a sorsolás is kegyetlen. A PL-ben eleve nincs lyukas meccs, főleg nincs egy Norwich szintű csapatnak, de a Liverpool és a Manchester City után jön még egy Leicester-Arsenal duó. Hát-hát, a Rókák kemények, és az Arsenal is úgy lesz azzal a meccsel, hogy kit, ha nem a Norwichot. Ezt követően jönnek a nyerhető meccsek, de ...

Én úgy vélem, a Kanáriknak mindenre szükségük van most, csak arra nem , hogy még a Ligakupa meg FA kupa meg mit tudom én milyen Kupa vegye még ki az erőt.

Juhár vagy melyik spíleres szakértő mondta tegnap, hogy a Norwich a Man. City ellen sem nézett ki úgy, mint csapat. Az is jó kérdés, zsinórban 11 zakó után mennyi önbizalma lehet egy játékosnak, amikor a másik oldalon a City van. Szerintem semmi.

A Bournemouth bár Championship-csapat, azaz a másodosztályban küzd a feljutásért, szerintem a kerete jobb, mint a Norwichnak. A transfermarkt szerint 150 milla a Norwich keret értéke, és 105 a B'mouth, de a Kanáriknál egy-két játékos egész komolyan túl van értékelve.

Én úgy vélem, a Norwich képtelen meccset nyerni. Már arra sem emlékszik, hogy s mint kell megtenni. A Ligakupában 2019-ben a Crawley Town verte ki, 2020-ban pedig a Luton Town győzte le ebben a sorozatban. Az előző idényekben sem fárasztotta magát ez az együttes Ligakupával, szerintem most sem fogja. Ha igaz, a B'mouth ma elég komoly kezdőt tesz a pályára, Brooks, Billing, Mepham, Solanke is játszik, nálam ez elég egy kisebb tétes X2-höz.

Norwich City - Bournemouth: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp