A másodosztályban villámrajtot vevő West Brom fogadja a kupában az idén (is) csak bukdácsoló Arsenal együttesét.

Pontazonossággal áll a második helyen a hazai csapat a Championshipben és nagyban köszönhető ez a helyezés a támadó szekciónak. 4 meccsen 11 gól elég szép teljesítmény, otthon ráadásul 2 meccs 7 góllal állnak, ami egész jó előjel az esti meccsre. Mindössze 1 gólra van szükségünk Gera volt csapatától, ami egy ilyen Arsenal ellen azért nem túl nagy elvárás. Nagy esély ez a hazaiaknak a kupabeli továbbjutásra és úgy gondolom, hogy nagyon túlárazták az Arsenalt, főleg idegenben. Fullos kerettel vághatnak neki az esti meccsnek egy védőt leszámítva, az eddigi házi gólkirályok bevethetők, a támadó szekció teljes. Nálam minden jel arra mutat, hogy legalább 1 gólig eljutnak Robinsonék.

Talán a kísérletezésre megfelelő meccs lesz ez Artetáéknak, ugyanis valamit ki kellene találni, hogy valahogy megindítsák az idei szezont. Az elmúlt meccseken látott teljesítmények alapján túl sok jó nem várható ettől a meccstől sem. A sérültek/hiányzók sora még mindig hosszú, Aubameyang valószínűleg csak a Man City ellen lesz újra bevethető a hétvégén, úgyhogy igazából nem várható erősítés az elmúlt meccsekhez képest.

Az idegenben (és jelenleg sehol) nem túl acélos ágyúsoknak vízválasztó meccs lehet ez, ugyanis ha ezt is elbukják, nem lesz túl nagy önbizalma a játékosoknak a hétvégi City elleni meccs előtt. Jelenlegi ellenfelük viszont jó formában és önbizalommal teli várja a meccset, mindezek alapján az egy hazai gól szerintem alap.

West Bromwich - Arsenal: West Bromwich által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp