Egy nagy gólkülönbségű győzelemmel ugyan nem feledtetné Anglia azokat a félidőit, meccseit az utóbbi időkből amikor halálra untuk magunkat a meccseiken, a hátul passzolgatok, csak gólt ne kapjunk taktikájukkal. A mieink ellen ugyanezt csinálták az első félidőben, majd bealudtunk itt a meccsen, de aztán a második félidőben ahogy kicsit játszani és támadni akartak egyből gurítottak egy négyest. Botrány lenne ha Andorra ellen hazai környezetben előbbi akár egy negyedórára is előfordulna, hiszen ezek a félprofi fiúk még nálunk is sokkal gyengébb játékerőt képviselnek és vélhetően momentumuk sem lesz, az angol kapu közelébe sem fognak érni.

Az első perctől kezdve az angolok fognak dominálni, ahogy tették ezt a mienk elleni meccsen is, annyi lesz a különbség hogy most még a kontráktól sem kell igazán tartani. Ha a továbbjutás múlna egy nagy különbségű sikeren akkor Anglia akár 7-8 góllal is nyerni tudna, így viszont hogy a gólkülönbség nagyjából nem számít, nem feltétlen fogják magukat összetörni egy kiütéses győzelemért, ellenben a vélhetően felforgatott kezdő, kevesebb játéklehetőséghez jutó játékosok bizonyítani szeretnének így a minimum négy gólos különbség abszolút vállalható ilyen szorzón.

Az Andorrai játékosok nagyon boldogok miután közel két éves nyeretlenségi sorozatuknak vetettek véget a San Marino ellen aratott győzelmükkel. Bár a két csapat nagyon rég nem találkozott egymással, a legutóbbi ilyen alkalom 2009-ben 6-0-ás angol sikerrel zárult, előtte pedig 5-0-val küldték haza Andorrát.

Tipp: 5-0

Anglia - Andorra: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp