Nem gondolom, hogy nagyon merész tipp lenne ez, a Young Boys selejtezős meccseit és a Ronaldoval újonnan összeálló manchesteri csapat játékát látva.

Ismerjük ugye a svájciak játékát, ugyanis a Fradi ellen jutottak be a BL csoportkörébe, mindkét alkalommal 3:2-re győzve a magyar bajnok ellen. Egyik meccset láttam csak ugyan, de azért az bőven megállapítható volt, hogy megingatható a svájci védelem és a zöld-fehérek is képesek voltak mindkét meccsen 2x mattolni a védelmet. Egy magabiztos hazai 4:0-val hangoltak a BL-re, de azért eléggé más kávéház ez a Manchester United és a hétvégi ellenfelük.

Visszatért sikerei kezdetének helyszínére CR7 és már az első meccsen hozta azt, amit várt tőle az álmok színháza. 2 góllal mutatkozott be második Unitedes karrierje első meccsén és látszott körülötte az az atmoszféra, ami csakis pozitív hatással lehet a csapatra. Varane érkezésével a védelem is fixálódott, rajta kívül az EB-n zseniálisan teljesítő angolok és a szélen a támadásokban is hatékony Wan-Bissaka elég komoly védőhálót képez De Gea előtt. Talán Fred lóg ki egy kicsit a csapatból lefelé, Pogba viszont zseniálisan kezdte a szezont, Bruno Fernandes hozza a tőle megszokott magas színvonalú játékot. Greenwood személyében egy új csillagot fedeztek fel a vörös ördögök és Ronaldoval kiteljesedve nagyon komoly kis alakulat jött össze újra Manchesterben. Ez a csapat ismét nagy dolgokra lehet képes, ezt először Svájcban mutathatják meg ezen a csoportkörös meccsen.

Nincsenek nagy igényeim, mindkét félidőben várok egy gólt a nyáron jelentősen megerősödött és mostanában impresszív játékot mutató Manchestertől.

Young Boys - Manchester United: Manchester United mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp