Majdnem pontosan egy éve rendezett mészárlást a Bayern München a Barcelona otthonában. Akkor még egy sokkal erősebb katalán csapat vonult ki a gyepre, Suarezzel Messivel és Vidallal a csapatban. Ez a mostani Barca a súlyos anyagi problémák miatt ugye sok klasszisától megválni kényszerült és bizony közel sem tűnik annyira félelmetesnek mint mondjuk egy évvel ezelőtt, sőt... A csoportból való továbbjutás a második helyen valószínűleg meglehet a kedvező sorsolás miatt, de az hogy a német rekordbajnok előtt tudnának végezni az bizony lehetetlen küldetésnek ígérkezik... A sok távozó mellett egy rakat sérült és hiányzó is lesz a csapatból: Braithwaite, Dembele, Fati, S. Roberto, Dest és Agüero és kénytelen lesz kihagyni a meccset. Szinte nincs ami mellettük szólna, látva a németek lehengerlő fociját.

A Bayern ugyan egy Gladbach elleni remivel nyitotta a szezont, viszont ezt követően lehengerlő üzemmódba kapcsolt Nagelsmann csapata. A Dortmund ellen simán nyerte a német szuperkupát, majd a bajnokságban három győzelmet számlált hihetetlen gólarány mellett, plusz a német kupában egy tucat gólt szerezve verték alsóbb osztályú ellenfelüket. Támadóik egytől egyig kíváló formában vannak és csapatként is nagyszerűen működnek együtt. Ha a nyolc gólt nem is ismétlik meg (nyílván nem), nehéz elképzelni hogy 2-3 gólt ne verjenek ennek a Barcának Lewandowskiék. A csoportból való továbbjutás 1.01 körül fizethet, viszont német csapatként nem adják alább a csoportelsőségnél.

Ez a Bayern a végső győzelemre is esélyes lehet, szerintem nem fog kegyelmezni ma sem és több góllal nyernek a csoport rangadóján.

Tipp: 1-3

FC Barcelona - Bayern München: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp