Azta, nem is tudom mikor láttam Atalanta-meccs előtt a 2,5 gól fölött opcióra 2,00 feletti szorzót. Az tuti, hogy nem mostanában. Még rendesen kétszer-háromszor meg kellett nézni, jól értelmezem-e, de igen: 2,5 over 2.02-ért.

Nekem sem kell több, és bár messze nem vagyok biztos a tippben, nem tudom nem behúzni. Az Atlanta alapvetően gólgyár, nagyüzemi termelést folytat, bár mostanában azért nem három műszakban teszi. Vsizont ahogy nézegetem itt a lehetséges kezdőket meg preview-kat, nagyjából mindenhol azt írják, Zapata kezdeni fog. Márpedig ha Zapata játszik, az nagyban befolyásolja az olaszok játékát. Zapata egy tank, egy gyors, erős tank, aki ontja a gólokat, és helyet csinál a társaknak, lekészít, stb...

Hiába acélos a Villarreal védekezése, akkor is a gólokra szavazok. Az Atleticóval is tudott 2-2-játszani a Sárga Tengeralattjáró, pedig ha valahol nem számítottunk 2,5 overre, az pont az a meccs. Estupinan is játékra kész, elvileg kezd a Villarreal védelmében, ami jó lenne, mert ő előre is sokat segít. Albiol és Mandi, a Villarreal belső védőpárosa a levegőben jó,d e a földön sebezhetőek. Mondjuk a levegőben is, ha az ellenfél csatára Zapata, azért ekkora bivaly nem sok van, ilyen Ibra, Dzyuba, Lukaku-féle, csak Zapata azért kellően dinamikus is. Mellette csupa-csupa fejben is erős, a játékot olvasó srác, Malinovskyi, Ilicic... remek kis csapat az. Nem úgy kezdték a Serie A-t, ahogy megszoktuk, de nem kell félteni az Atalantát. Muriel sérült, de nálam nem ő a gólok kulcsa, hanem Zapata. A Villarreal pedig Gerard Morenóval, hazai pályán szintén nyerni szeretne, ebből a csoportból bárki továbbléphet, a hazai pályás meccsek fontosak, mert itt lesznek kesze-kusza eredmények. Tény, hogy mindkét csapat döcögősen startolt ebben az idényben, de azt is tudjuk, hogy mire képesek, és mire képes főleg az Atalanta, ha gólokról van szó. 2.02-ért nem tudom elengedni az over 2,5-öt! Ja, és Turpin vezeti, aki a büntetőknek is jó barátja, ha arra gondlok, hogy mikre képes Mandi, milyen megoldásokra, miközben a másik oldalon egy bivaly, nevezetesen Zapata, hát nem zárom ki, hogy látunk egy-két büntetőt is, az meg már 75-80% sansz a gólra.

Villarreal - Atalanta: Gólok száma - Felett/alatt tipp