Nem biztos, hogy túl kell gondolni ezt a mérkőzést. Én úgy vélem, a Bruges vezetői még a sorsolás előtt talán bizakodóak voltak, hogy akár tovább is lehetne jutni, ám a sorsolás után már tuti úgy voltak vele, hogy na jó, lehet gálázni, lehet nyomás nélkül játszani, hisz itt a 3. hely is eléggé mission impossible kategória. Viszont underdogként kopírozva a YB Bernt, egyet-egyet azért bele lehet majd csípni a 'nagyokba'.

Rögtön itt a PSG elleni debütálás, egy olyan meccs, amelyben benne vannak a gólok. Hasonló elvek alapján gurigázik a két együttes, mert nézzük csak meg:

A PSG vezeti a Ligue1-t (nem meglepő, ezzel a világválogatottal felérő kerettel), sok gólt lőtt, és sokat is kapott. Általában nem nagyon zavarja össze őket, ha hátul egy-két gólocska becsusszan, hisz túllövik az ellenfelet.

A Bruges szintén olyan csapat a Jupilerben, mint a PSG a Ligue1-ben. A bruges-i csapat 15 lőtt gólnál tart és kapott 11-et, ami a belga bajnokság top10 csapatát illeti, jelenleg a lőtt és kapott gólok száma is itt a legtöbb. Sokat lőnek, sokat kapnak, lapokból sincs hiány, ahogy nézegetem, szóval tolják az eseménydús meccseket. Kicsit ilyen Paks feeling, ha kijön a lépes, lőnek 4-5 gólt, ha nem jön ki, kapnak hatot, mint a Gent ellen.

Ezen a BL-meccsen inkább a kapott gólok száma dominál majd a Bruges-nél, főleg ha igazak a hírek, és összeáll a Messi-Mbappé-Neymar trió. Márpedig erre esély van, és akkor ezt a három srácot már a védekezést illetően ki is húzhatjuk... Bár simán benne van, hogy mindhárom csakazért is jelszó mellett apait anyait belead, letámadnak, aztán egyre-másra lövik a gólokat.

De a Bruges sem rossz csapat, gyorsak, jól kontráznak. Meg ennek a Bruges-nek nincs veszíteni valója, és ez bár furán hangzik, de sokszor óriási előny. A Ligue1-ben a Bruges-től gyengébb csapatok is duplán lőtték a gólokat a PSG-nek, itt is benne van egy gólgazdag meccs a levegőben.

Egyébként a PSG a BL csoportkörében azért szokta szórni a gólokat. Az előző idény szenvedős volt, de előtte 17-17-25 volt a lőtt gólok száma a csoportkörökben, átlagban 3,2 lőtt gól, az nem gyenge, és persze akár lesz Marquinhos, akár nem (egyébként elvileg játszik), egy-két kapott gól is összejöhet, de lőhet 5-öt is a PSG, mint tette legutóbb Brugesben 2019-ben, amikor 0-5 volt a vége.

Én azt mondom, 1-3 körül minimum jön, de ilyen 2-4 vagy 2-5 körüli végeredményre számítok.

Club Brugge - Paris SG: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp