Nem szeretek kupa meccsekre fogadni, viszont ebben a találkozón találtam egy értékelhető tippet, amit bepróbálok még annak ellenére is, hogy kupáról, annak is a teljesen felesleges, vietnámi energiaital gyártó cég által szponzorált, neve nincs Carabao kupáról legyen szó.

Kloppnak és a Liverpoolnak bevételre van szüksége, nem kupákra, ahhoz hogy az önfentartó életmódot folytatni tudja a csapat, ez a pénz pedig a bajnokságból és a BL-ből jön, nem pedig a ligakupából. Ennek köszönhetően minden szezonban, kivétel nélkül, Klopp magasról tesz a hazai kupákra, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a tegnapi sajtókonferencián nem is ő jelent meg, hanem a segédje Pep Lijnders, aki bizony mondott pár érdekes dolgot. A hétvégi és a BL-ben játszott kezdő nagyja kihagyja a mai találkozót, és egy fiatal lendületes gárdával fog neki menni a mai meccsnek. Kapuban Allisson nem lesz keretben, kezdőben Kelleher lesz, míg a padon Adrian foglalhat helyet. Védelemben mivel Neco Williams sérült ezért, az Alex Arnold helyét minden bizonnyal Gomez veheti át, középen az új gyerek Konate, párja pedig az acél fejű Nat Phillips, míg a másik szélen a mindig álmos fejű Tsimikas. Folytatom a csatársorral, ahol a BL-ben bizonyitott Origi kezdhet elől, mellette egyik szélen Minamino, míg a másik szélen a 17. életévében lévő Kaye Gordon kaphat bizonyítási szerepet. Középen Jones és Oxlade helye elég biztosnak tűnik, a harmadik megmaradt helyre meg a Keita/Hendo párosból fog valószinűleg bekerülni valaki.

Nem egy világverő kezdő, de ez a kupa erre legalább jó, hogy hadra lehet fogni a bizonyítani vágyó fiatalokat.

Norwich úgy kezdte ezt a szezont, ahogy az utolsó PL-t abbahagyta, sorra halmozva a vereségeket, Ez nagyban köszönhető annak is, hogy Daniel Farke nem szeret igazodni, az ő labdajáratos, presszinges fociját probálja erőltetni, ami szemmel láthatóan ezzel a kerettel nem megy a PL-ben. A Champoban tökéletesen müködött és magabiztosan tudták megnyerni azt, de ez egy más színt. Keretükben ott van a potenciál, mi sem bizonyítja jobban, mint az elöző körös meccsük, ahol a tavaly Champo hatodik helyezett Bournemouthot küldték haza egy 6-0as meccsel.

Egy támadó felfogású hazai gárdát, és egy nagyon rotált, felforgatott vendég gárdát várok, ahol minden bizonnyal lesz gólváltás, véleményem szerint több is.

Norwich City - Liverpool: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp