Amióta José Mourinho átvette a Roma írányítását azóta az együttes egész attraktív és eredményes focit tol az együttes. Az előző körben ugyan kikaptak a Veronától, de ott is rúgtak kettőt idegenben.

Négy forduló után jelenleg 3-0-1-es mutatóval áll a fővárosi klub, 11-5-ös gólaránnyal. Nagyon nem úgy indult a szezon, ahogyan azt várták sokan, de egész jók lehetnek a végére. Nagyon sokan távoztak a római együttestől, például Kluivert, Dzeko, Pedro, Ünder vagy éppen Pastore, Juan Jesus. Elsőre elég szembetűnő, hogy a támadóemberek távoztak főleg, ezért muszáj volt minőségi játékosokat igazolni. Érkezett Borja Mayoral, Tammy Abraham, Ibanez vagy kapus posztra Rui Patrício. Olcsón vagy ingyen távoztak a legtöbben, míg az igazolásokért mélyen a zsebébe kellett nyúljon a Roma, így -92 milliós átigazolási szezonon vannak túl. Azonban úgy látszik, hogy egész jó csapat lesz ez, kiegészülve még egy-két meghatározó játékossal.

Az előző fordulóban idegenben 3-2-es vereséget szenvedtek Veronában, 1-0-ás római vezetésről. Máris itt a lehetőség a javításra, a hétvégén nagy pofonba szaladó Udinese lesz az ellenfél. Esélyesebb a hazai együttes, köszönhetően annak, hogy jobb csapat a hazai, még akkor is, ha eddig nem olyan rossz a vendég együttes. A Napoli együttese azonban beárazta az udinei csapatot, ezért azt gondolom, hogy a nagyobb csapatok ellen ez várhat az Udinese ellen.

Idén többnyire mindenkinek gurított kettőt a római csapat, a legutóbbi tíz mérkőzésükön kivétel nélkül mindig, ezért azt gondolom, hogy most is meglehet a két hazai gól. Annak fényében pedig méginkább, hogy a hétvégi kudarc után javítaniuk kell. Jó csapat lesz ez Mourinhoval, a kérdés az, hogy mikor jön a hullámvölgy. Dobogóra esélyes idén a klub, de nem férnek bele olyan vereségek, mint a hétvégi Verona elleni.

Roma - Udinese: Total Goals by Roma - Over/Under tipp