A "Dream Team" óta tudjuk, hogy a magyar másodosztályban a hétközi forduló a tippmix gyilkos meccsek sorát foglalja csokorba. Nos, eljutottunk odáig ebben a remek bajnokságban, hogy nem kell itt már a szerdai meccsekre várnunk, hétvégeken is bármikor beüthet egy-egy brutális meglepetés. Ezért nem véletlen, hogy a két biztos feljutónak kikiáltott csapat, a DVTK és a Vasas jelen pillanatban ott áll a tabellán ahol éppen áll. Persze nincs itt még semmi sem lefutva, mert összességében még csak a bajnokság negyedéhez közelítünk, de az említett alakulatoknak azért ideje elgondolkodni azon, hogy az eddigi teljesítmény a végelszámolásnál kevés lehet. Én ezúttal a Diósgyőr - III. Kerületi TVE mérkőzésben látok egy olyan lehetőséget, amit érdemes lehet ezen a szerdai összecsapáson meglovagolni.

Nem kell hozzá túl nagy szakmai hozzáértés hogy megállapíthassuk, hogy a Kondás Elemér edzette "Vasgyári" alakulat teljesen más arcát mutatja hazai pályán, mint idegenben. A Diósgyőri Stadionban lejátszott eddigi találkozóikon úgy szereztek három győzelmet és egy döntetlent, hogy a látogatóik mind-mind a táblázat első felében található, feljutásra is esélyes csapatok voltak. Mostani ellenfelük pont nem ez a kategória, ezért én úgy gondolom, ha megtartják azt a szintű erős kezdést, amit erősebb riválisaik ellen is alkalmaztak, akkor simán leeshet az általam várt két gól az első félidőre.

Ehhez nekünk nagyon jó alany lehet a másodosztály egyik újonca, a Kemenes Szabolcs által irányított III. Kerület. A fővárosiak a legtöbb gólt kapták a mezőnyben úgy, hogy e mellé a legrosszabb gólkülönbséget tudják felmutatni. Vendégfellépéseik során eddig sem volt ritka, hogy már félidőben jelentős hátrányba kerültek, pedig igazi élcsapatnál még nem is vizitáltak eddig. Most a Diósgyőr már egy másik kategória, hogy mást ne mondjunk tavaly még két osztály különbség volt a két csapat között.

Amiben az eddig látottak alapján biztosak lehetünk az az, hogy a hazai piros-fehérek az első pillanattól kezdve megpróbálnak nyomást gyakorolni ellenfelükre. Ennek gondolatom szerint már gólokban kell jelentkeznie.

Diósgyőri VTK - III Keruleti TVE: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp