A Villarreal és a Betis általában döntésre viszi a dolgot az egymás elleni meccseken, hisz utolsó 10 meccsükből 9-szer egyik vagy másik csapat elvitte a 3 pontot. Mindössze egy remi, de az legalább az előző idényből.

Márpedig ha döntetlen, abban a Villarreal idén nagy favorit idén, a hat bajnoki meccséből 5 lett döntetlen. Otthon a Granadával remizett, az Elchét pedig megverte, idegenben csak döntetlen mindenfelé. A BL-ben egy iksz az Atalanta ellen, és nagyon-nagyon közel volt a remihez a Villarreal legutóbb a Man. United ellen, ahol kb. győzelmet érdemelt, aztán még iksz sem lett, mert a 95. percben Ronaldo bombázott közelről a kapuba, és puff, 2-1.

Emiatt szerintem már frusztrált is a Villarreal, rendre közel van a nagy eredményhez, a jó eredményhez, aztán vagy meg kell elégedni egy ponttal, vagy még eggyel sem.

Az Emery-csapatokat ismerjük, a felállást, a szervezettséget, nem könnyű megverni a Villarrealt sem, viszont az a picike plusz, az hiányzik. Moreno góljai hiányoznak, mert Danjuma remekül kerül helyzetbe, de hiába a két gólja, sok helyzetet elpuskázott. Két BL, hat bajnoki, nyolc meccsből hat remi, az sok, és nem lehet a véletlen műve. Akár jobb csapat az ellenfél, akár rosszabb, akár hasonszőrű, egy iksz mindig benne van. Aztán faktor a fáradtság, és az is tény, hogy mivel építkezni nehézkesebb, mint rombolni, így inkább a kevés gól felé tendálok, nem zárom ki a 0-0-t, az 1-1-et. Szerintem ez feszült, sok foultot, lapot hozó fizikális találkozó lesz, sokat is áll majd a játék. Meglepődnék, ha szórakoztató meccs lesz, itt inkább az fog jól szórakozni, aki a lapokra, foultokra fogad. Közel 4-es szorzón fogadhatunk az ikszre úgy, hogy a Villarreal gyakorlatilag felült az iksz-vonatra. Jó kis odds, fura, hogy nem a 'szokásos' 3.20 körüli szorzót kapjuk...

Villarreal - Real Betis: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp