Nem azért mondom, de ez ne tűnik egy rossz tippnek! Miért nem?

Adott egy csapat, a Rasen Ballsport Leizig, amely felemás idényt fut. Megtört a korábban megszokott lendület, a bajnokságban csak a 8. a csapat, Konaté meg Upamecano hiánya sokat jelent. A Bayern Sabitzert is kiszedte, Szoboszlai meg azé' nem Ronaldo, hogy minden meccset eldöntsön.

A Lipcse csapatának nincs veszíteni valója. Húzni kell lapot 19-re, nekiugrani a PSG-nek, aztán bízni benne, hogy jól jön ki a lépés. Tyutyumutyi focival ikszre nem lehet játszani, egy remi egy vereséggel ér fel este. A PSG a maga 7 pontjával nincs rossz helyzet, ráadásul a Bruges-t még fogadja, nehezen csúszhat ki a top2-ből. Így Neymar Jr-ék nyugodtan játszhatnak kontrára, abban meg jók. Ill. abban is jók. Messi nincs, de nem is lényeg. Di Maria legalább annyira hasznos, sőt sokszor hasznosabb, ő osztogat, Mbappé meg a gólokat lövi. Önzetlenebb, mint Lio, ráadásul Messi sokszor annak passzol, akit olyan helyzetben van, hogy majd neki visszalöki, és ő lövi a gólt. A Barcában is rendra Alba felé forgatott, és nem a ziccerben lévő Dembelét ugratta ki.

A Lipcsénél March próbálgatja a 3 védős rendszert, ami értelmezhető 5 védős rendszernek is. Orbán mellett még két belső védő, Angelinhóék így a széleken játszhatnak picit nyugodtabban. De kérdés az, hogy Marsch ez kipróbálja-e egy PSG ellen, egy erősebb csapat ellen, vagy visszaáll a 4-védős rendszerre. Ez kérdés. Az viszont nem kérdés, hogy a PSG kontrái veszélyesek lesznek. Ha pedig sikerülne előnnyel menni a félidőre, a 2. játékrészben még inkább mehetnének a kontrák.

Tele van potens játékossal a PSG gólszerzés szempontjából, a szűrők is gólképesek, Marquinhos fejesei is, én úgy vélem, ha a Lipcse felvállal egy meccset minden mindegy alapon, lehet itt gólzápor, mert a PSG szintén sebezhető.

RB Leipzig - Paris SG: Paris SG mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp