Biztossá vált, hogy sérülés miatt Messi nem állhat ma a párizsiak rendelkezésére, ezzel pedig mar hétre nőtt azok száma, akik ma nem léphetnek pályára a vendégeknél.

Jó hír viszont, hogy Ramos jövőhéten már csatlakozhat a PSG-hez, bár véleményem szerint ez a szerződése körül kialakult mizéria miatt lehet. Az a hír járja, hogy felbontanák a szerződését, mert csak a pénzt viszi a folyamatos sérüléseivel. A fővárosi csapatnál csupa neves hiányzó, Veratti, Paredes, Kimpembe, Rafinha, illetve már a fentebb említett két játékos. Jól mutatja a keret mélységét, hogy még ezeknek a játékosoknak a pótlását is meg tudják oldani, és a kispadra is jutnak kiváló játékosok. A tavalyi botlás után idén is megnyerhetik a bajnokságot, egész egyszerűen nincs ellenfelük odahaza. A másik két dobogós a Lens és a Nice, jól mutatja tehát, hogy mennyire komoly a francia liga.

A Bordeaux idén is botrányosan teljesít, most már huzamosabb ideje a tabella második felében található és ott is végeznek a szezon végén. Sok gólt kapnak, a védelem nagyon nincs néha a helyzet magaslatán. Nem lennék meglepve, ha ma is sima, kiütéses vereséget szenvednének, mint a szezonban már megtették egy párszor.

Ha a Nice, Lens, Monaco vagy éppen a Montpellier tudott legalább hármat rúgni a Bordeaux-nak, akkor Neymaréknak is sikerülhet. Minden attól függ, hogy mennyire lesz kedvük játszani, mert hajlamosak egy-két találkozót elengedni. Fél gőzzel is rúgni kell hármat a PSG-nek, hiszen ott van Mbappé, Neymar, Di Maria és Icardi is. Ha csak kettejüknek menne a játék, akkor is simán megrúghatják a három gólt, így az a tippem, hogy összehoz negyed tucat gólt a bajnoki címre törő PSG.

Bordeaux - Paris SG: Paris SG által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp