A Real Madrid - Sevilla meccs a forduló rangadója, erről nincs vita. Mindkét együttes a top4-ben van, és szeretne ott is maradni. A Real Madridnál nyílván magasztosabb célok is vannak, bajnoknak kéne lenni, viszont annyira nem egyértelmű, hogy ki is bajnokság favoritja. A Sevilla például mindössze két ponttal van lemaradva Real Madridhoz képest, magyarán egy bravúrral átvenné az első helyet.

Igen ám, de a Sevilla a Wolfsburg ellen sokat kiadott magából, és vannak sérültek, ráadásul esérült Diego Carlos is. Ő és Koundé sem egészséges, így azért nem lesz annyira egyszerű Madridban pályára lépni. Elöl is vannak gondok, En Nexdri is sérült szóval az andalúzok aggódhatnak. Lopeteguiék egy remit talán előre aláírnának, nem úgy a Királyiak.

Viniciuséknak ez egy jó lehetőség, hogy egyik riválisukat jobban leszakítsák. Vélhetően ezért mindent meg is tesznek, és a legacélosabb kezdőt küldi pályára Ancelotti. A Sheriff elleni meccsük annyira nem volt idegőrlő, bár a kezdő alapján azt a meccset sem a véletlenre bízta Ancelotti.

Ezt sem fogja. Navas is régóta hiányzó a Sevillánál, meg eleve Madridban a Bernabeuban (vagy legutóbb a kisebb pályán) 2 alatt a Sevilla nem szokta megúszni. Mivel a vendégeknél a védelem összeállítása ideális biztos nem lesz, így jó esélyt látok rá, hogy Viniék mattolni tudják a vendég együttes félidőig. Ha ez megtörténik, és előnnyel mehet a Madrid a félidőre, akkor a Sevillánál előbb-utóbb kockáztatni kell, és vagy Viniék lógnak meg még egy kontrával, vagy a csereként friss érkezők okoznak majd kárt ismét a Sevilla védelmében.

Real Madrid - Sevilla: Real Madrid mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp