A Serie A hétközi fordulót rendez, nem egyedi módon. Darálják a bajnokikat a csapatok, ez a terhelés pedig nem nagyon ízlik senkinek. Talán még nekünk sem. Viszont ez a két együttes szerintem képes lesz futball a pályára tenni, mert alapvetően mindkettő játékos társaság, gólképes focit játszanak, szóval olyan együttesek, melyeket azért meg lehet nézni, és ritkán csalódunk.

A Napoli azért jobbára lövi a gólokat, a 7 kapott dugó egészen elképesztő. A Napoli a 3. legtöbb lövést küldi kapu felé meccsenként, viszont hátul is stabil, hisz a harmadik legkevesebbet a Nápoly ellen kísérleteznek az ellenfelek. Szóval stabil a Nápoly, és azért mág megmaradt 3 pont előny a tabella élén, ezt akár növelni is lehet, hisz a Rossoneri most maga alatt van.

Ami a támadójátékot illeti, a Sassuolo sem viccel. Az 5. legtöbb lövést és a 4. legtöbb kaput eltaláló lövést tudja felmutatni. Sikeres cseleket illetően az AC Milannal holtversenyben a Sassuolo az első a ligában, szóval ebben az együttesben vannak játékosok, akik egy-egyben le tudnak venni ellenfelet, emberfölényt kialakítani.

A közelmúltban 1-2, 1-1, 2-2-ezek voltak az utolsó 3 Sassuolo-meccs félidei eredményei, ezek előtt közvetlenül az Empoli vagy a Juventus is kapitulált már az első játékrészben a Sassuolo ellen. Szóval ez az együttes nem viccel, rögtön beletapos a gázpedálba. Hiába a Napoli remek védekezése, a Sassuolo otthon képes lehet őket korán megsebezni. Viszont a Nápoly sem szokott alibizni, a ligában a legtöbb lövést a Nápoly mutatja fel átlagban, és azért a gólok száma sem csekély. Vendégségben is átlagban kettő felett rúgnak, és ha azt nézzük, hogy a Sassuolo olyan kockáztatós fajta, simán benne van ebben a félidőben egy-egy gól mindkét csapat részéről.

Érdekesség, hogy a Sassuolo meccsén sok az OG, legutóbbi 3-3-as meccsükön is volt öngól. Meg az öngól mellett 3 büntető, a 90. perc után még kettő...

Sassuolo - Napoli: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp