A jelenlegi magyar élfutball arról szól, hogy van a Fradi és utána a többiek. Teljesen más dimenzió, a legutóbbi három év magyar bajnoka, teljesen elszakadt a mezőnytől. Tavaly is utcahosszal nyerték a bajnokságot és ugyan most nincsen pontban mérhető nagy különbség, de szemmel látható, hogy a tavasszal, ha csak az itthoni feladatokra kell majd koncentrálni, ezzel a kerettel felfalja majd a riválisokat a zöld-fehér együttes.

A többi csapat csak bukdácsol, csakúgy, mint a Debrecen egy-két siker után mély gödör következett a Cívis városban és, hiába állt fel az irányítói székből Huszti Szabolcs és segítője az új vonal sem hozott sikereket.

Joan Carillo a Vidivel ért el sikereket még 2015 -ben, utána a 2019 -es visszatérése már nem hozta a vártakat, ezek után a LOKI nyúlt az ibériai edző szolgálataiért.

Nos nagy változás nincsen. Újpesten vereség (1-3), odahaza a Paks ellen vékony 1-1 és Zalaegerszegen is keserű vereség.

Ezek után kellene a Fradi ellen domborítani egy nagyot, de semmi jel nincsen rá, hogy ez összejöjjön ...

A Ferencváros, köszönhetően a Leverkusen erősen tartalékos együttesének i, sikerrel búcsúzott a nemzetközi porondtól, és ahogy megfigyelhető, a hétközi megmérettetések után, rendre frissen és eredményesen szerepeltek a honi bajnokságban. Most a jókedv és önbizalom által átitatott Fradi gálára is készülhet, annyival a mezőny felett van és egy olyan Debrecenhez látogat, akik az utóbbi időben egy cseppnyi önbizalmat sem szerezhettek. Legutóbbi debreceni NBI-es fellépésük még Rebrovval 6-1 -es FTC kiütést hozott, most a jóval támadóbb futballt mutató Stöger csapat is megteheti ezt. Azt várom, hogy a fővárosi zöld-fehérek, végig uralva a meccset, magabiztosan hozzák el a győzelmet a Nagyerdőből.

DVSC Debreceni - Ferencváros: Félidő/Teljes játékidő - HT/FT tipp