Nézegettem itt tegnap este ezt a meccset, hogy mi is lehet benne, és igazából valami olyasmit gondoltam ki, hogy kevés gól. Minden mellette szól, de tegnap is megszívtam ezzel az underrel, a Celta és az Espanyol meccsén.

Szóval Sevilla-Atletico Madrid

Fárasztó év, bajnokik mellett mindkét együttes fontos BL-meccseket is vívott, és a különbésg annyi, hogy az Atletico sikerrel kivívta a továbbjutást, míg a Sevilla nem. Maradt az EL. Mondhatnánk, hogy direkt esett vissza egy szinttel, hisz az EL finálét idén az RSP-ben rendezik, otthon lehet EL-győztes a Sevilla. Azt a szériát ennek a csapatnak rendezik, nincs kérdés, hogy behúzza. Az Atletico viszont Portóban úgy állt fel, hogy védője nem nagyon maradt. Ennek ellenére megoldotta az Atletico a feladatot. Simeone feltüzelte a srácokat, ahogy már oly sokszor. Az Atleti elővette a pokróc-stílusát, amit még Simeone első éveiben, még Felipe Luis-zal, Mirandával, Godinnal a védelemben. Keményen tolták és eredményesen. Megtörték a Portót, és valami hasonlót várok most is.

Ráadásul a Sevilla eléggé elfogyott minőségre. Nem véletlen, hogy abból a nem túl acélos BL-csoportból nem mentek tovább. Bajnoki győzelmeik is ilyen 1-0-ák mostanában, ami persze annyit ér, mint a 6-1, de neccesek. Navas régóta sérült, de most kiesett a másik oldalról Acuna. Aki néz Srvilla meccseket az tudja, hogy milyen érték ő, előre-hátra játszik, vonaltól vonalig. Augustinsson és Montiel azért nem Acuna és Navas. Fernando eltiltott. Szintén érzékeny veszteség, főleg egy ilyen meccsen, ahol az Atleti középpályások terén nagyon jól áll.

Elöl is vannak hiányzók, Lamela, Suso, de En-Neysri is régóta sérült, de Ocampos sem egészséges. Így azért nem lesz könnyű, Lopetegui nem tud megfelelően rotálni, szóval nem lennék meglepve, ha egy olyan Atletis 0-1-et látnánk. A 'tico most picikét erősebb, Simeonének több minőségi játékosa maradt, ez dönthet az esti meccsen.

Sevilla - Atlético Madrid: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp