Nagyon nehez egy ilyen meccsre value tippet talalni, de talan erre az opciora tudom a legbiztosabban azt mondani, hogy jo lehet.

Adott ugye a 3x lakeside vilagbajnok durrant, akinek az egvilagon semmi eselyt nem adnak a bukik ir ellenfelevel szemben. Nyilvan ertheto ez az elmult ev alapjan, ugyanis Durrant nem tudja visszanyerni betegsege elotti formajat. Szornyu latni, mennyire szenved Duzza, volt most egy masfel honapja osszerakni a jatekat, de nem gondolom, hogy eles meccs nelkul ez nagyon sikerult volna. Fenykoraban sem volt egyebkent egy nagy 180 dobalo, az elmult honapokban viszont konkretan csoda szamba ment, ha lathattunk tole egy maximumot. Ha a jatekaban lesz is valtozas, nem gondolom, hogy ezt a szegmenst fogja erinteni a nagy fejlodes.

William O'Connor pedig nehezen kaphatott volna konnyebb kiemelt ellenfelet az angolnal. Egyebkent is stabil jatekos az ir es barmikor barki ellen lehet keresnivaloja. 180-ak teren alapjaban veve is jobb statisztikakkal rendelkezik Durrantnel es mar elso meccsen is lathattuk, hogy most is kelloen stabil a jateka. Egy viszonylag hosszabb meccsen 7 maximumot dobott amerikai ellenfele ellen, ez Durrant ellen is konnyen megtortenhet.

Egymas ellen nem jatszottak meg hivatalos meccset, az irnek remek lehetoseg a mostani Durranttel szembe kerulni es tovabbjutni a harmadik forduloba. Szamszerint max 2-3 180-at varok az angoltol, mig O'Connornak siman johet 5-6 akar egy rovidebb meccsen is. Nem egy nagy odds az 1,40, de meg pont belefer, nem adtam volna tobbet ra 1,20-nal..

Durrant, G - O'Connor, William: Legtöbb 180-as dobás - Mérkőzés tipp