50-50-es utkozet nyitja a harmadik fordulot a darts vilagbajnoksagon, a szezonban latott jatek alapjan viszont Ross Smith iranyaba billen a merleg nalam es emiatt nehez kihagynom ezt az oddsot.

Ket nyertes meccsel nyitott Ross Smith, nevrokonat gyozte le nagyon siman az elso forduloban, kanadai ellenfele azert nem volt ott a helyzet magaslatan es emiatt nem is kellett megeroltetnie magat Smithnek. Az elozo korben azert mar belenezett egy donto szettes, tie-breakes meccsbe Bunting ellen es 1:2-es szetthatranybol visszajove Smith nagyon fegyelmezett jatekkal huzta be az otodik szettet. 95 koruli jatekot hozott legutobb, ez boven megvan nala ha odafigyel es ha ezt hozna, szerintem most is gyoztesen hagyhatna el a szinpadot.

Van Duijvenbode egy szamomra szornyu meccsen van tul Koltsov ellen, mindketten az affektalassal meg a vergodessel voltak elfoglalva, gyenge kiszallozasuk miatt az atlagokra sem lehetnek tul buszkek. Egyebkent is egy kicsit tulhypeolt jatekosnak tartom es ebben a szezonban mar nem is hozta ugy az eredmenyeket, mint tavaly. Players Championship fordulokon is 2-3 kor utan rendre ledobta a lancot es ha komolyabb ellenfel jott szembe, altalaban nem jott a jatek a padlizsan fiunak.

Hasonlo szintu jatekosok, Ross Smith viszont stabilabb es sokkal nyugodtabb jatekos, ami rengeteget szamit egy vilagbajnoksagon. 4 nyert szettig mennek, lesznek boven fordulatok a meccsben, de jelenlegi allas szerint nehezen tudom elkepzelni, hogy ne az angol lepjen be elsokent a nyolcaddontok mezonyebe.

Smith, Ross - van Duijvenbode, Dirk: Match Odds - Mérkőzés tipp