Ha lúd akkor legyen kövér, az esti meccsen is bepróbálkozom a páratlan gólos lefedéssel, ahol már több gólt várok, de inkább azon forgatókönyv mentén, hogy Ghána megszórhatja mai ellenfelét Gabont.

2011 óta ez lesz az első találkozása a két együttesnek, akkor a fekete csillagok 2-1 -es sikert arattak. Ghána is végső esélyes válogatottként vágott neki a viadalnak, de balszerencséjére egy másik minőségi ellenféllel kezdtek, Marokkó képében és egy gól ott is eldöntötte a három pontot.

Nincs könnyű helyzetben a Milovan Rajevac vezette Ghána, de játékos kerete adta erősségének ki kellene jönnie a további két csoport mérkőzésen.

A másik oldalon Gabon sikerrel nyitotta a csoportkört, Boupendza éles léc alá tartó lövésével, amit szépen megtartva hozták a három pontot.

Igen izgalmas, feszült összecsapásra számítok, ahol emiatt a gólkavalkád is ki van zárva nálam, és ezen a mérkőzésen is a minimális győzelmet lőném be az egyik fél javára, természetesen, ha meg kell jelölni akkor Ghánát nevezném meg leendő győztesnek.

Gabon szerencsésen nyitotta az Afrika Kupát, ám Neveu kapitány úgy néz ki továbbra sem számíthat legnagyobb csillagára Aubameyangra. Így a többi társnak kell tartani a lépést a fekete csillagok szárjaival, kérdés ez meddig sikerül nekik.

Az esti programban is, tehát a tipikus 2022 -es ANK meccseredményt várom, 1-0 formájában. Nincs mese ezt a góltalanságot továbbra is meg lehet lovagolni a tornán, ha csak nem a házigazda a fellépő, én picit enyhébb változatban itt is a páratlan gólszámot megjelölve teszem le a voksomat erre a mérkőzésre.

Gabon - Ghána: Gólok száma páratlan/páros - Páros/Páratlan tipp