A csütörtöki nap abszolut slágermérkőzése lesz ez a Kyrgios-Medvedev meccs, és nálam azért nem annyira esélytelen az ausztrál, mint ahogy a szorzók mutatják.

Kyrgiosra sok mindent lehet mondani, rengetegszer nem érdekli egy-egy meccs, viszont otthon Ausztráliában, főképp az Australian Openen mindig odateszi magát, minden pontért vért izzad, a ranglistán előkelő helyezést elfoglaló játékosok ellen pedig még erre is rátesz egy lapáttal, a top négyből mindenki ellen pozitív az összetett mérlege. Jelenleg azonban a 100-ból is kicsúszott Kyrgios, a koronavírus miatt nem nagyon versenyzett az elmúlt évben, össze-vissza 11 meccset játszott, ebből a felét év elején, otthon. Broady ellen viszont úgy tért vissza, mint aki eléggé top formában van, ültek a trükkös ütései, baromi jól ment az adogatás (21 ász), és ami nála a legfontosabb, az az, hogy nagyon is élvezte a játékot, így pedig a világon bárki ellen veszélyes.

Medvedev lépett elő első számú Australian Open győztes aspiránssá, miután Djokot hazaküldték, és őt azért el tudom képzelni, hogy egy szett erejéig ledobja a láncot egy hazai közönség által maximálisan támogatott Kyrgosszal szemben. Az orosz Laaksonen ellen kezdte az év első Grand Slam tornáját, sima 3-0-val hozta az első kört, de az igazán nagy felmérő az ez a meccs lesz.

Egymás elleniben 2:0-ra vezet Kyrgios, salakon és kemény borításon is meg tudta verni Medvedevet. Egy szettért most 1,86-ot adnak, szerintem egyet minimum elhoz, parázs kis meccs sülhet ki belőle, ha mindketten hozzák a maximumot.

Kyrgios, Nick - Medvedev, Daniil: Szett hendikeppel - Hendikep tipp