A norvégokra a jól megszokott gólszám tippel érkezem, nem egyszer, nem kétszer hozták már a jó kis over-t a skandinávok. nehéz is újat írni velük kapcsolatban, még mindig az egyik legjobb "tempo handball"-t játsszák... Gyors, precíz labdajáratásból igyekeznek mielőbb gyors gólt elérni, amikor csak van rá lehetőségük. Ehhez megvannak a remek szélsőik és a villámgyors irányítóik, átlövőik... de igazából a stílus a lényeg, és hogy ezt ők már nagyon régóta nyomják...

A lengyelek alapvetően egy meglehetősen felforgatott kerettel érkeztek erre az Európa-Bajnokságra, és a torna során ez nem lett jobb, tehát nem tértek vissza hiányzók vagy kimaradók... viszont ennek ellenére továbbjutottak némi meglepetésre (ugyanis sokan a fehéroroszokat és az osztrákokat is eléjük várták a csoportban). A németek ellen csoportdöntő aztán már nem sikerült túl fényesen részükről (23-30), így pont nélkül, -7-es gólaránnyal érkeztek a középdöntő csoportba... nem túl szép kilátások.. És azt hiszem a fekete leves még csak most jön majd, én úgy gondolom, nem nagyon szereznek már itt pontokat lengyel barátaink. Ezt egyből Sagosenék nyomatékosíthatják bennük, akik az oroszok elleni betli okán szintén hozott pont nélkül vannak itt.

A nyomás nélkül játszó lengyelek egy laza, sok gólos meccset játszhatnak ma a norvégokkal, ahol én a skandinávokat várom végül győztesnek, de igazából alakulhat úgy, hogy akár mindkét csapat 30 lőtt gól fölé jut... Én a norvég oldalon fogadok erre az opcióra 1.68-ért... meglepne itt egy kevés gólos meccs.

Lengyelország - Norvégia: Norvégia által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp