Dartsban nagyon sokszor az aktualis forma az igazan mervado, marpedig akarhogy nezzuk ezt a meccset, nagyon Wrightnak all a masodik fordulo nyitomeccse.

Remek formaban a regnalo vilagbajnok, megnyerte a multheti Premier Liga fordulot is es a hetvegi Players Championship fordulokbol is behuzott egyet. Szorakozik tovabb a nyilaival a tarajos skot, de ez nem igazan hatraltatja ha egyenes testu es vekony nyillal indul harcba. Az elmult jateknapok formajat nezve remek allapotban van Wright es nagy onbizalommal varja a liverpooli estet.

MvG mar kozel sincs ilyen formaban, multheten Gary verte az elso forduloban, a hetvegen pedig tobbszor is szenvedosen jatszva kiesett mindket PC forduloban. Igazabol egy ideje mar nem az a nagyon stabil jatekos a holland aki korabban volt es egy jelenlegi formajaban levo Wright ellen ez nem sok jot vetit elore. Igazabol a Winmaus szerzosekotese ota nem nagyon talalja magat hosszutavon, siman benne van, hogy a regi nyilaitol valo megvalas ennyire befolyasolja fejben. Nyilvan barmikor osszekaphatja magat es dobhat egy 110-es atlagot, de nem igazan latom most ezt benne.

A legutobbi nehany egymas ellenin mar rendre Wright jott ki gyoztesul a parharcbol es reg nem szamit mumusanak a holland jatekos. Ha azt a stabil jatekot hozza a skot amit mult csutortokon majd a PC fordulokon lathattunk, nem igazan lesz kerdes ki a jobb. Gerwennek mind a tomegen, mind a duplakon javitania kellene, ha gyozni szeretne Wright ellen, de szerintem tul nagy falat lesz most a skot.

Wright, Peter - van Gerwen, Michael: Match Odds - Mérkőzés tipp