Ismét egy hónap, amikor sokat akar a szarka, de nem bírja a farka alapon vágtam neki egy hónapnak, és bár vakon bíztam mindhárom tippemben, úgy ment el, mint a sicc. Szóval ahogy januárban, jöhet a kapaszkodás. Apránként a felszínre úszni, és aztán ismét odapörkölni. Ez a cél.

És akkor a meccsről:

A Valencia és a Bilbao meccse nem egy egy erotikus film. Itt a felek nem csak simogatni fogják egymást. Már az előző napok is az üzengetésről szóltak, és igazából nagyon félve mer az ember leírni olyan szót, hogy háború, és hasonlatokat keresni, szóval furán hangzik na, mert a foci játék, a háború meg háború, de az tény, hogy Bordalás és Marcelino már napok óta üzenget egymásnak, a spanyol sajtó meg olajat önt a tűzre hergeli őket. Érdekes kis csata, mert egymást, és egymás csapatait kritizálták a visszavágó előtt, és főleg utána, miközben mintha tükörbe néznének. Mintha a suliban a dagi gyerek csúfolná a másik dagit, vagy Győzike mondaná Pákóra, hogy cickány. Szóval telesen fura és abszurd helyzet, Bordalás kritizálta Marcelinót, hogy a vezető góljuk után csak az időt húzták :D Mintha ők nem ezt tették volna, vagy nem ezt teszik bajnokin, vágott vissza a másik tréner, és azóta megy a szájkarate. Mondjuk én kerestem is ezeket a cikkeket, mondjuk nem volt nehéz, szinte minden nap cikkeztek róla.

Na, lényeg a lényeg, 1-1-ről folytatják a felek, egy lépésre vannak a finálétól. Azt érdemes tudni, ahogy az UEFA sorozatoknál, EL, Konf Liga vagy BL, itt sem számítanak az idegenben szerzett gólok. Itt is eltörölték szabályt, azaz az odavágós 1-1 annyit ér, mintha 0-0, vagy 4-4 lett volna, Nem számít. Előny és hátrány sincs egyik oldalon sem, szóval nulláról indulnak a felek.

Én bevallom, ismerve a két csapat stílusát, azt, hogy milyen hangulat, körítés veszi körül ezt a párharcot, hát kizártnak tartom, hogy piros nélkül lemenjen.

Manzano vezeti, én szinte biztos voltam benne, hogy Lahoz vagy Rojas megy, de nem. Manzanót küldi az RFEF, hát sok sikert neki. Ez nem lesz babazsúr, itt szétrúgják egymást darabokra, egyszerűen nem hiszem, hogy lesz 3 normális akció. A meccs zömében ápolást látunk majd, töredezett játékot. Meg eleve szerintem egyik fél sem fog kockáztatni, engem meglepne már az is, ha gólt látnánk. De azt mondom a tippem ellenére, hogy bár látnánk, mert itt az igazi tipp az, hogy nézzétek a meccset, kövessétek, és imádkozzunk, hogy lesz buki, amely live-ban kínál opciókat lapokra. Szóval én sok lap kevés gól együttállást várok.

Valencia - Athletic Club Bilbao: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp