Nagyon érdekes első meccsnek lehettünk szemtanúi, hiszen ha csak az eredményt nézzük, azt lássuk, hogy simán nyert a Pool, eldőlt a továbbjutó kiléte, viszont a kép ennél jóval árnyaltabb. Az új szabálymódosításnak köszönhetően a vendég együttes, jelen esetben a Liverpool, nem volt arra rákényszerülve, hogy feltétlen gólt szerezzen, minél inkább a biztonságra törekedtek, próbáltak egy 80 százalékos irammal nyomást helyezni az Inter labdakihozatalára ami több-kevesebb sikerrel összejött, és mondhatni lehetett, hogy a 70. perc környékéig az Inter akarata érvényesült jobban, tegyük hozzá nagyobb helyzetek nélkül, langyos iramban telt a mérkőzés. Aztán jött a 70. perc környéke, Liverpool szöglet, amiből idén ismét életveszélyes a Klopp féle csapat, Firmino gyönyörű csúsztatás és 0-1. Ez fejben teljesen padlóra küldte a hazai pályán játszó Intert, hogy egy újabb fix fázis utáni kavarodásban Salah pontot tegyen a mérkőzés végére.

Jó hír hazai oldalon, hogy Matip, Firmino és Thiago is teljes értékű edzés munkát végeztek, Matipra a védelem tengelyében lesz nagy szükség, míg Thiago a Liverpooli pályafutása csúcsformáját mutassa az idei szezonban, Fabinhoval remek szürő párost alkotva remekül zongoráznak le bármilyen mérkőzést.

Inter nagyon nehéz helyzetben van úgy gondolom, Anfielden -2-ről felállni nála jobb képességű csapatoknak is kemény dió lenne. Ha rárohannak a Liverpoolra jön egy veszélyes vendég kontra, s máris 3 gól kell a hosszabbításhoz. Ha próbálják őrizni a 0-0át azzal a Liverpool malmára hajtanák a vizet, és csak peregnének a másodpercek.

Én az előző mérkőzésre hajazó, inkább taktikai csatát várok a mérkőzéstől, mintsem egy adok-kapokba belemenő gólparádét. 3.5 gól alatti opció pedig 1.50 felé kúszott ami számomra egy nagyon jó opció az esti mérkőzésre.

Liverpool - Inter: Gólok száma - Felett/alatt tipp