Azt mondják, estére nehezet ne, én meg azt mondom: DE!

Ami biztos, hogy a Geta-Valencia meccsek mostanában nem könnyen emészthetőek. Persze aki kicsit is követi a ligát, edzőket, csapatokat, stb., az jól tudja, hogy itt joga bonitóre kell számítani, hanem annak ellentétére. A Getafe és a Valencia egymás elleni meccsei a lapokról szólnak a közelmúltban. Ennek fő letéteményese Bordalás, aki korábban a Getafét edzette, most pedig a Valenciát trenírozza. Amíg Bordalás a Geta edzője volt, a Geta volt a liga legtöbb lapját gyűjtő csapata, most pedig a Valencia az, amely élen jár.

A két együttes előző négy egymás elleni bajnokiján 6 piros lapot láttunk, a sárgákat meg már enm is említem, 8-10 nagyjából az alap, ha ők találkoznak.

Szóval a jó tipp a lapeső, alap-over, de én azt mondom, lesznek itt gólok is.

A Geta szeretné érvényesíteni a hazai pályáa előnyét, szeretné piros lapra idegesíteni a Valencia egyik-másik játékosát, ami szerintem nem lesz nehéz. Bordalás és a Valencia csalódott, mert azt a meccset, amire nagyon készültek, nagyon meg akarták nyerni, elveszítették. Ez a Bilbao elleni Copa del Rey elődöntő visszavágó. A kupából tehát az elődöntőben búcsúztak, ez biztos benne maradt a csapatban, és a frusztráció eredménye lehet egy mai piros. Ki kell adni a feszültséget, és azért ez a Bordalás trenírozta Valencia tele van ideggyenge játékossal, Diakhabytól egészen duróig, Gomezig, csupa-csupa olyan srác, akinél elpattanhat a húr. A Geta képes gólt szerezni, főleg a török Ünal, aki csapatával együtt nehezen indult be a szezonban, de Ünal nagyon -jó értelemben vett módon- akaratos volt, nem adta fel, küzdött, hajtott, labdákat szerzett, és már 13 gólnál jár. Ez igencsak bika szám, mert a Geta azért nem dolgoz ki 15-20 gólhelyzetet, Ünalnak úgymond a semmiből kell megoldani ezt, szóval nálam ő a szezon egyik legjobbja.

A Getafe otthon tuti nyerni akar, legalábbis úgy áll a meccshez. A Valencia idegenben kevésbé acélos, ki is lehet zökkenteni Diakhabyékat a komfortból. Viszont ami Ünalra igaz, hogy egy nagyon akaratos csatár, ez igaz Duróra is. Illik Bordalás rendszerébe, megharcol minden labdáért, szerintem egy nagyon őszinte meccs lesz, győzni akaró csapatokkal, de hát ismerjük a két csapatot, azért itt lapok is lesznek bőven. Büntető sem kizárt, ha a Valencia játszik, amit Soler jó százalékkal bever, szóval bár én lapból várok sokat, azért minimum két gólt várok a találkozón. Aztán bízom benne, hogy átbillen a 2,5-ös line-on, de inkább várok overt valamiért a gólokból is.

Getafe - Valencia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp