Sajnos a Digi2-re tették a meccset, de valahol valami szakadék streamet csak találok majd, ahol lehet nézni. Én bevallom, kíváncsi vagyok a meccsre, és leginkább arra, hogy a PSG-nél a srácok hogy dolgozzák fel a BL-betlit. Mert a Real Madrid ellen a visszavágó nagyobb részében is nyeregben voltak a párizsiak, aztán jött egy momentum, amikor Benzema (szerinte szabálytalan módon) labdát szerzett, gólpasszt adott, és az ütést kapott PSG még gyorsan kapott kettőt. Benne maradt az ütés. Persze ahogy lenni szokott, az ideggyenge srácok aztán egymásban keresték a hibát, volt itt affér, mint egy jó orgiában, minden beleszállt mindenkibe. Donnarumma Neymarral, a presidente a sporikkal, Pochettino pedig az a szereplője volt az orgiának, aki csak kapta...

Az tény, hogy a PSG megint megkapta a maga pofonját. Elemzések, képek, mémek születtek ezerszám, egy nagyon találót is láttam, amikor a Messi-Mbappé-Neymar trió nagyjából 4 négyzetméteren volt az ellenfél térfelén, és őrzött egy szem Real játékost, miközben a labda Modricnál a pálya másik oldalán, nagyjából 20-30 méterrel előrébb a másik térfélen.

Napjainkban már az sem fér bele, ha egy ember nem látja el feladatát védekezésben, de az, hogy hárman ténferegnek az ellenfél térfelén, miközben a Real így kettős emberelőnyt kialakítva támad, az olyasmi, ami NEM FÉR BELE.

Kíváncsi vagyok, ezt a PSG hogy dolgozza fel, de szerintem nehezen. Mivel a Ligue1-ben az előny tetemes, így a bajnoki címet illetően nincs veszély, de hogy most szerintem lesz még jele a Real elleni pofonnak, sz szinte biztos.

A Bordeaux a kiesés ellen küzd, full utolsó. Ott sem lehet jó a hangulat, de ennek a csapatnak nem a góllövéssel van baja. Érdekes, hogy a második Nice-nek is 38 lőtt gólja van, azzal simán dobogós, míg a Bordeaux kieső. Nem tudom, mi lesz a vége ennek, de a PSG azért tényleg komoly sallert kapott, ezt pedig akár a Bordeaux is kihasználhatja.

Paris SG - Bordeaux: Bordeaux által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp