Az Inter csapata hét közben kiesett a Bajnokok Ligájából, de nincs idő keseregni, mert könnyen elúszhat a bajnoki cím is. A városi rivális Milan együttese jelenleg öt pont előnnyel vezeti a tabellát, bár a ma pályára lépő Inter két mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Nagyon kell ez a három pont az Inter csapatának, mert a februárt nagyon elcseszték. Egy bajnokit sem tudtak nyerni, aminek hála szorosabb lett a versenyfutás a bajnoki címért. Jelenleg még háromesélyes, de ez csak a milánói kék-feketéknek köszönhető. Februárban kikaptak a Milantól is, így sajnos rosszabbul állnak jelenleg, de a találkozó végére valamelyest javulhat a helyzetük.

Simone Inzaghi csapata jól játszott a Liverpool ellen, vezetést is szerzett, de egy gyors kiállítás megpecsételte a sorsukat. Hiába próbálkoztak, több esélyük nem volt, így ugyan győzelemmel, de búcsúsztak a nemzetközi kupától.

A Torino csapata botrányosan rossz formában van, jelenleg hat mérkőzés óta nyeretlen. Előre nem kell figyeljenek, viszont hátrafelé már annál inkább, hiszen nagyon szoros a tabella második fele. Kiesési gondjaik nem lesznek, így lassan jöhetnek majd az alacsony szorzós ikszek, bár az még kicsit odébb van. A Torino keveset rúg és keveset kap, így nagy gólzáport nem várok, olyan 0-2-t tippelek.

A legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésüket nyerte az Inter, így kicsit rezeg a léc, hiszen általában ilyenkor jön egy iksz. Viszont tényleg annyira gyenge volt a február, hogy még egyszer nem engedhetik meg maguknak a botlást, pláne ilyen helyzetben. A tippem az, hogy legalább két gólt rúg az Inter.

Torino - Inter: Inter által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp