Egész jó kis meccsnek ígérkezik az esti El Classicó, ugyanis mindkét csapat egészen jó formát mutat a maga szintjén, viszont ez a szint most azért más a két csapatot figyelembe véve.

Nagyot mentett Ancelotti brigádja a Bajnokok Ligájában, ugyanis 0:2-es hátrányból 3 gólt szerezve ütötték ki a PSG-t. Köszönhető ez nagyrészt annak a Benzemának, aki sérülés miatt nem áll most a csapat rendelkezésére. Rajta kívül viszont mindenki ott van és azért nincs hiány minőségi pótlásban hazai oldalon. Valószínűleg Asensio fog beugrani a csapat elejére, ahol az ihletett formában játszó Viniciussal és Rodrygoval kiegészülve egész pofás kis támadó harmadot alkothatnak. Nem lesz hiány gyors támadásokban, amit a betonbiztos középpálya minden tekintetben támogatni fog. Bevethető a csoda-középpálya a Kroos-Casemiro-Modric trióval, ami évek óta a megszokott minőséget szállítja.

Az ellenfél pedig a Xavi érkezése óta javulást mutató Barcelona. Közel sincsenek csúcsformában a fiúk, de a spanyol bajnokságban egész jól elevickélnek mostanság és az előre játékban nekik sem szokott problémájuk lenni. Hátul azért nem gondolom túl acélosnak őket, lehoztak pár meccset kapott gól nélkül, de komolyabb csapatok egész nyugodtan szoktak nekik 2 gólokat gurítani.

Idén találkozott már a két együttes, a szuperkupában a Real bizonyult jobbnak, ahol hosszabbításban rúgták be a harmadik, mindent eldöntő gólt. Ilyen középpálya és támadó szekció mellett nem gondolom, hogy nagyon elrugaszkodott ötlet lenne a hazaiak által szerzett 2 gól.

Real Madrid - FC Barcelona: Real Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp