Így a szezon vége felé már egyre több meglepetés eredmény születik, amikor is az ember hajlamos bundáért kiálltani. A klubok közötti ellentétes motiváció, a győzni akarás bír akkora erővel, hogy néha egy-egy együttes emberfeletti győzelmet arasson.

Csütörtökön is volt egy hasonló mérkőzés, amikor a toronymagas favorit kikapott hazai pályán ellenfelétől. 1.10-es szorzó volt rájuk, és mindenki kiütéses hazai győzelmet várt. Lefocizták őket, pedig az ellenfelük a kiesés ellen harcolt. Akkora fölényük volt, hogy esélytelenként 2-0-ás győzelmet arattak. Ezen a találkozón is valami hasonlót várok.

A Cádiz csapata a kiesés ellen küzd, jelenleg a húsz csapatos bajnokság tizenhatodik helyén áll. Jelenleg a vonal felett helyezkednek el, azonban előnyük csak egy pont a kiesőhekyen álló Granadával szemben. Nagyon szoros lesz a hátralévő négy forduló, gyakorlatilag körről-körre változhat a kieső együttes.

Az Elche számára marad a középmezőny idén, nagyon se előre, se hátra. Négy forduló az sok, azonban teljesen mindegy nekik, hogy hányadik helyen végeznek a szezon végén. Egy-két hely ide vagy oda szerintem pénzügyileg sem dobna annyit, hogy megérje nekik minden találkozón kihajtani magukat.

Arra számítok, hogy a hazai pályán szereplő Cadid az elejétől fogva dominálni fogja a mérkőzést. Az Elchétől túl nagy ellenállást nem várok, afféle csak legyünk túl a találkozón hozzáállást. Idegenben lesznek, és az ellenfelük gyakorlatilag az életéért küzd majd. Azt remélem, hogy nem kell najd egy örökkévalóságig várni a hazaiak góljára, mert akkor könnyen vérszemet kaphatnak a vendégek.

A tippem az, hogy 1-0 vagy 2-0 lesz a végeredmény.

Cadiz - Elche: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp