A listavezető Dinamo Batumi fogadja a sereghajtó Lokomotivi Tbilisi együttesét a grúz Erovnuli Liga 14.fordulójában. Kiemelném, hogy a vendégek úgy állnak az utolsó, tizedik helyen, hogy eddig minden mérkőzésüket elveszítették a bajnokságban.

A vendégek 0-0-13-as mérlegéhez 9-37-es gólarány párosul, így pedig kijelenthetjük, hogy valami nagyon nincs rendben a Loc Tbilisi háza táján. Az előző szezont az ötödik helyen zárták, egész jó teljesítménnyel, így számomra érthetetlen, hogy mi történt velük. Oké, hogy van még hátra 23 forduló, de szerintem biztosra vehető, a kiesésük. Sok mindent nem találtam arról, hogy mi lehet az oka a gyenge szereplésnek, bár ahogy a keretet elnéztem, csupa hazai játékossal, fiatalokkal és pár rutinosabb játékossal kiegészülve próbálták sikerrel venni az idei szezont, mondhatni sikertelenül. A klubnak egyébként két támadója van, illetve a felnőtt keret tagja egy 15 éves hálóőr is.

Az előző szezont is a Batumi nyerte, és idén is jó esélyük van arra, hogy ők legyenek majd az élen a szezon végén, azonban hosszú az út odáig. A bajnokságban eddig ők rúgták a legtöbb gól, és a legkevesebbet kapták. Nem hiszem, hogy merész kijelentés lenne az, ha azt írom, hogy itt bizony csak a hazai együttes az, aki befolyásolhatja az eredményt. Ha úgy akarják, akkor úgy mehetnek át az ellenfelen, mint a kés a vajon, a kérdés csak annyi, hogy 2-0-nál mondjuk ugyanúgy mennek-e majd előre, vagy pedig elkezdenek visszavenni a tempóból. Mivel szoros most az eleje én azt gondolom, hogy talán most nem vesznek vissza, és végig támadják a 90 percet.

Több alkalommal is kapott már legalább négy gólt a vendég együttes ebben a szezonban, míg a hazaiak többször is rúgtak már legalább négyet. A tippem az, hogy lesz legalább négy hazai gól a mérkőzésen.

Dinamo Batumi - Lokomotivi Tbilisi: Dinamo Batumi által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp