Pontazonosság esetén a bajnokságban elért több győzelem száma az, ami rangsorolja a csapatokat, így pedig kijelethető, hogy a Tiszakécske csapata nem eshet ki a bajnokságból, még akkor sem, ha behozzák pontszámban. Ilyen kilátásokkal kell nekivágjon a Pécs elleni zárómérkőzésének a 'kécskei csapat, amelyik első szezonját kezdte a második vonalban.

A bajnokságból még öt együttesnek van félnivalója, nem is emlékszem ilyenről korábban. Egy csapat kiesése sem biztos még, így igazán izgalmas utolsó fordulónak nézünk elébe.

A Pécs csapata a tizenegyedik helyen áll, és egy győzelemmel behozná pontszámban és a győzelmek számában is a tizedik helyezett Nyíregyháza együttesét, persze ehhez kellene egy Szeged elleni vereség is. Azonban az benne van a pakliban, így ha szeretne előzni a pécsi csapat, akkor le kell győzzék a pocsék formában játszó Tiszakécskét. Az újonc csapat a legutóbbi öt mérkőzését elveszítette és hat forduló óta nyeretlen. Ezen hat mérkőzésen mindössze egy gólt lőttek, így minden adott ahhoz, hogy győzelemmel búcsúzzon a hazai közönségétől a pécsi klub.

Valószínűleg erre a találkozóra már kábé senki nem figyel, ugyanis lesz négy nagyon fontos találkozó, ami majd a kiesésről dönt, de nekem megakadt a szemem rajta. A végére nagyon elfogyott a tiszakécskei csapat, így muszáj bepróbálni a több gólos hazai győzelmet, mert igen jó szorzót adnak a Pécs 1.5 gól felettre.

Szerintem ezen a találkozón mehet esetlegesen majd magasabb Pécsi line is, bár azért bele kell majd nézni a találkozóba. A tippem az, hogy rúg legalább két gólt a hazai együttes, szeretne szépen búcsúzni mind a bajnokságtól, mind pedig a hazai közönségtől.

Pécsi MFC - Tiszakécske FC: Pécsi MFC által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp