Az NBIII Keleti csoportjában is jön a záró forduló, a 38. runde. Lesz egy-két jónak ígérkező meccs, bízzunk benne, hogy élő fogadási opciókkal is minél több meccsen, hogy lehessen válogatni. ami a lényeget illeti, a KBSC feljutott, de feljutott már régen. Igazából annyi célja lehet, már amennyien cél, hogy a 100 pontot elérje az idényben, ehhez ma nyerni kell. A 100 lőtt gól megvan, jelenleg 103-nál állnak, de lehet ezen még kozmetikázni, szépítgetni.

Minden lehetőség adott, hisz az ellenfél a bajnokság 'overgyára'. Az NBIII Paksa, Soroksárja, igazi gólfesztiválra képes együttes.

Elég csak megnézni a tabellát, a számok ritkán hazudnak. A Békéscsaba Előre SE második csapata 80 gólt lőtt, és 72-őt kapott. Brutál mennyiség , nincs még egy együttes, melynek megvan a 70+ lőtt és 70 + kapott gólja is. Kevés döntetlent játszik, próbálja a meccseket döntésre vinni, tényleg ilyen Paks jellegű játék, ha kijön a lépés, lőnek 5-6 gólt simán, ha nem jön ki, kaphatnak is egy raklapnyit. A tét nem nyomja agyon a csapatot, hisz a Békéscsaba segundás, fel sem mehetne a kettő, kiesni meg nem esik, egyrészt az sem tragédia, másrészt ez a csapat azért tök jó focit játszik.

Előző mérkőzésein a Békéscsaba második csapata gálázott, 7-6-3-5 volt a gólok száma az előző négy bajnokin. A védekezés szétcsúszott, bemutatkoznak fiatalok, a Tiszaújváros és a 'szoboszló is jól megszórta a 'csaba kettőt, 5 és 6 kapott gól! Ehhez képest még csak most mennek a bajnokhoz, és ha az 5. és 6. helyezettől 5 alatt a 'csaba II nem úszta meg, talán most sem fogja. A KBSC szeretné az idényt megkoronázni, biztos jó hangulatú meccs lesz, ünneplés, miegymás, én azt mondom, szórakozzon a nép, és ennek az Előre SE II nem lesz elrontója. Ősszel 3-3-mat játszotta, szerintem a hat gól simán összejöhet, de most inkább 5-1-et várok, mint 3-3-mat.

KBSC Kazincbarcikai - Bekescsabai Elore SE II: Gólok száma - Felett/alatt tipp