Hová tűnt Ja-Lenard Struff, tehetjük fel a kérdést?

A németek fix Davis Cup csapattagja, aki megbízható teljesítményre volt képes, már a tavalyi évben is a visszaesés jeleit mutatta, de az idén még mélyebbre került. A novemberi Davis Cup megmérettetéseken még elkapta Norriet, de azóta csak keresi önmagát és Miamiban azzal tetőzött a negatív széria, hogy sérülés miatt kellett visszalépnie a versenytől.

Akkor el is mondta, hogy életében első alkalommal volt kénytelen feladni meccset a pályafutása során és szeretné a kedvenc Grand Slamét a Roland Garrost megcélozni visszatérésül, de ez erősen kérdéses. Nos nem is jött össze, de a gyors füves borításon azért megpróbálja a visszatérést Struff.

Ennyi kihagyás és amúgy is gyenge formával erősen kérdéses mire fog menni, ráadásul egy olyan ellenfél jön majd vele szembe az első körben, aki tavaly füvön már Halléban egyszer megverte, ráadásul az első szett levesztése után.

Giron most éli virágkorát, míg az amerikai a TOP50 környékén lavírozik, addig Struff kizúgott a TOP100 -ból is és egy hosszú kihagyás után érkezik.

Giron számára a nem túl kedvelt salakos szezon után, újra gyors felületeken bizonyíthat, ami csak felerősítheti az amerikai játékkedvét.

Tavaly a már említett hallei tornán negyeddöntőzött, két évben játszott eddig füves tornákat és mindegyik szezonban pozitív 5/3 -as mutatóval zárt.

Most megvan a lehetősége, hogy sikerrel nyissa az új 2022 -es szezont egy a teniszcipőt éles helyzetben újra hosszú idő után magára húzó riválissal szemben.

Giron, Marcos - Struff, Jan-Lennard: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp