A Nemzetek Ligája A-Ligájában az angol-olasz-német-magyar-féle kvartettben a helyzet nem egyszerű, két kör után a kép nem tisztult. Valószínűleg marad a bizonytalanság szombat estére is, főleg akkor, ha a magyar válogatott mondjuk pontot csór a Nationalelf ellen.

A másik meccsen a két 'nagy' csap össze, viszont eddig ebben a négyesben csak azokon a meccseken született döntés, amelyiken a magyar válogatott gyepre lépett. Ahol nem, ahol a 'nagyok' játszottak, ott csak a döntetlen **arásig. Mintha nem akarnák bántani egymást?! Vagy nem bírnak egymással. Vagy csak szimplán a győzelemért melózni kéne, azt meg nyáron minek?

A tippem mi más lenne, mint egy brutális döntetlen. Hogy 0-0, esetleg 1-1, az már részletkérdés. Anglia nagyon erőtlen, ellenünk sem akart focizni, aztán a németek ellen már voltak próbálkozások, legalább a látszata megvolt, hogy akarnak játszani, de igazából ott is inkább kontrafocit játszottak, a németek járatták a labdát.

Az olaszok hazai pályán kezdtek egy döntetlennel, de nem is akartak többet a németek elleni összecsapástól. Ellenünk már igen, és a fáradozás célt ért, mert zsebre tették a 3 pontot. Most ismét egy olyan mérkőzés jön, ahol -legalábbis papíron- két erős csapat találkozik. Azt meg látjuk, hogy ezek nem igazán tudnak egymással mit kezdeni. Kellene az erő, a frissesség, az viszont nincs. Ha egy csapat véletlenül betalál, egyből visszaáll, és őrzi a szűk előnyét. A másik picit rátesz, picit odalép, és egalizál.

Ez a gólok száma: páros opció szerintem itt jó lesz, mert iksznél egyértelmű, de belefér a tévedés, és mondjuk 2-0-nál 3-1-nél is nyertes, vagy fordítva. De alapesetben ikszre számítok, így azt mondom, a gólok száma páros lesz.

Anglia - Olaszország: Gólok száma páratlan/páros - Páros/Páratlan tipp